середу, 29 жовтня 2014 р.

Winter Nights: Mobile Games Conference вже скоро

До конференції

Winter Nights: Mobile Games Conference залишилося менше місяця. Очікується понад 400 учасників, які займаються розробкою та просуванням ігрових додатків. "Зимова" конференція про мобільних іграх відбудеться 8-9 лютого 2013 року у Санкт-Петербурзі.




Winter Nights - це унікальна по спікерському складу конференція. В якості експертів з доповідями виступлять представники Supercell, Rovio, Wooga, Chillingo, Big Fish, FishLabs і Mail.Ru. Спікер Wooga розповість про те, як створити гру, в яку будуть грати мільйони; віце-президент Big Fish - про те, що потрібно знати про розробку free-to-play проектів, а головний редактор PocketGamer поділиться тим, як забезпечити грі кращий PR.





Також у програмі конференції заплановано кілька круглих столів, в рамках яких лідери ринку обговорять можливості магазинів додатків і соціальних мереж, способи залучення трафіку в мобільні ігри і ринок праці в мобільно-ігрової індустрії. Круглі столи відбудуться за участю Google, Microsoft, Facebook, Одноклассники.ги, InMobi, ChartBoost і PocketGamer.





Паралельно з конференцією у лаунж-зоні будуть проходити бізнес-зустрічі. Ділова частина першого дня завершиться неформальній вечіркою на всю ніч.





Організатором конференції вдруге виступить компанія Nevosoft, платинові спонсори - i-Free, Big Fish і Social Quantum.





Кількість квитків на Winter Nights обмежена. Ціни на квитки підвищаться вже 17 січня.





Зареєструватися можна

тут.

Немає коментарів:

Дописати коментар