середу, 29 жовтня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 8 лютого


Безкоштовні додатки на 8 лютогоGraviton Particles (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно) - це красиве додаток для вашого iPhone, iPod або iPad, створене для тих, хто любить творити, самовиражатися або просто відпочити після важкого робочого дня.


Зміст програми простий: з його допомогою ви можете створювати гарні візуалізації, використовуючи «зоряний пил», яку генерує програма. Ви можете налаштувати щільність і колір частинок, інтенсивність потоку і багато іншого, так що єдине, що обмежує ваші можливості - це ваша фантазія. Особливо вдалі зображення можна зберегти собі на устройствеи поділитися ними з друзями в соціальних мережах.



Безкоштовні додатки на 8 лютогоБезкоштовні додатки на 8 лютого







Безкоштовні додатки на 8 лютогоNARR8 (Pad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5; Мова: українська) - це новий унікальний канал розважальних, пізнавальних і цікавих серіалів: від коміксів і графічних новел до науково-популярної літератури.


NARR8 - це не просто платформа електронних книг. Всі серіали NARR8 наповнені анімацією, HD-спецефектами і інтерактивними елементами, які дозволяють взаємодіяти з подіями на екрані. NARR8 пропонує різні жанри: від коміксів про пригоди супергероїв, наукової фантастики і жахів - до випусків науково-популярної та історичної тематики.



Безкоштовні додатки на 8 лютогоБезкоштовні додатки на 8 лютого







Безкоштовні додатки на 8 лютогоАнглійська мова. Перша ступінь (iPhone, Pad; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4) - даний аудіокурс розроблений спеціально для тих, хто тільки починає самостійно освоювати іноземну лексику.


Він прекрасно підійде для підготовки до поїздки за кордон, стане незамінним під час подорожі, а також дозволить без праці спілкуватися з іноземними колегами і друзями. Унікальна методика і професійна озвучка допоможуть Вам поставити правильну вимову, набути достатній лексичний запас і навчитися з легкістю розуміти співрозмовника.



Безкоштовні додатки на 8 лютогоБезкоштовні додатки на 8 лютогоБезкоштовні додатки на 8 лютого







Безкоштовні додатки на 8 лютогоCards On Palm (iPhone; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5; Мова: українська) - це програма, яка допомагає зберігати інформацію про ваших банківських картах і без зусиль знаходити потрібний банкомат або відділення натисненням однієї кнопки, в якому б місті ви не знаходилися.


Всі дані про банківські карти зберігаються в зашифрованому вигляді тільки у вас в телефоні, розробники не мають доступ до даних. У програмі застосовується надійний алгоритм шифрування - AES 256 Bit, прийнятий як стандарт шифрування урядом США за результатами конкурсу AES.



Безкоштовні додатки на 8 лютогоБезкоштовні додатки на 8 лютогоБезкоштовні додатки на 8 лютого


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар