пʼятницю, 31 жовтня 2014 р.

Пам'ятка техпідтримки мобільних додатків (майже серйозно! )

Пам'ятка техпідтримки мобільних додатків (майже серйозно! )

1) Ви пробували його зупинити і знову запустити?



2) Ви пробували його видалити і знову встановити?



3) Ви пробували натискати на іконки?



4) Ви пробували заходити в меню?



5) Зараз ми розповімо Вам, де в iPhone GPS...



6) Повідомлення "Це додаток сумісно з Вашим пристроєм" означає, що Ви не можете його встановити. І нам хотілося б знати, як же Ви все-таки його встановили і тим більше заплатили...



7) Ми вже відшкодували Вам вартість програми. На жаль, ми можемо зробити це тільки один раз. Вибачте.





8) Ви пробували зробити те ж саме з допомогою іншої програми?



9) Ви пробували зробити те ж саме з допомогою програми конкурентів?



10) Дійсно, додаток конкурентів краще справляється з цим завданням. Зрозуміло, у Вас є право користуватися будь-яким додатком, яке Вам більше подобається.... А Ви вже написали в їх техпідтримку? І що вони Вам відповіли?



11) На жаль, ця функція не підтримується. Ми плануємо її розробку на наступний рік.



12) На жаль, ця функція не підтримується і навряд чи коли-небудь буде підтримуватися. Але дякую Вам за свіжу ідею щодо її необхідності в нашому додатку. Ви перший, хто додумався до цього.



13) Дійсно, у нас ніде не написано, що дальтоніки не можуть користуватися нашим додатком. Спасибі Вам за свіжий погляд.

14) Ви нам писали: "дывфхцтмввфвафк". Будь ласка, опишіть Вашу проблему більш докладно.





15) Ви нам писали: "Додаток - г... но! Нає...! " Можливо, ми зможемо Вам допомогти, якщо Ви використовуєте більш конкретні вирази?





16) Ні, що Ви, Ви зовсім не образили нас своїм листом, і ця функція дійсно не підтримується. Поки що. Але, як тільки ми її втілимо, ми обов'язково повідомимо Вас персональним листом!









17) Дорогий Джон! Величезне спасибі за Ваш докладний і захоплюючий розповідь про подорож до Греції! Ми ніби самі там побували і дуже раді знайомству з Вами! А щодо Вашого останнього питання - так, ця функція дійсно поки що не підтримується.






18) Дорогий Джон! Відмінні новини! Функція, про яку Ви запитували в минулому році, тепер дійсно підтримується! Ми будемо дуже раді, якщо Ви її испробуете і напишете про це відгук!






19) Дорогий Джон! Фотографії Вашої внучки у Великому Каньйоні просто неймовірні! І спасибі Вам за відгук!.. (Хотілося б, правда, зазначити, що функція, яка сподобалася Вам у нашому додатку найбільше, насправді поки що не підтримується... )






20) Шановний Петро! Спасибі, що написали нам в техпідтримку. Наскільки я можу довіряти своєму зору, той кабель від п'ятого айфона, який Ви у мене просіть, знаходиться позаду Вашого монітора. Доброго дня!

Немає коментарів:

Дописати коментар