четвер, 30 жовтня 2014 р.

Глава Brightcove: Apple краще продавати окрему телевізійну консоль

У зв'язку з розвитком інтернету все більшою популярністю користуються різні онлайн-сервіси з стрімінгу відеозаписів. Фактично, в найближчому майбутньому такі сервіси можуть повністю замінити існуюче телебачення. Однією з найвідоміших компаній, яка надає користувачам можливість онлайн-стрімінг відео, є Brightcove.


Днями глава і засновник Brightcove Джеремі Аллер прокоментував можливість запуску телевізора від Apple, який допоможе компанії завоювати новий ринок.


«Практично ідеальною стратегією може стати та, при якій Apple буде продавати щось аналогічне Apple TV за вартістю в $149. Спеціальна телевізійна приставка може бути більш краща, так як покупцям не доведеться купувати повноцінний FullHD телевізор вартістю в кілька тисяч доларів.



Глава Brightcove: Apple краще продавати окрему телевізійну консоль


Низька ціна та універсальність такого рішення допоможе Apple встановити монополію на ринку і може принести від $5 до $10 млрд прибутку.


Більш того, Apple може зробити додатки для iOS сумісні з Apple TV, що дозволить перетворити її на повноцінну ігрову консоль», - вважає Джеремі Аллер.


На думку аналітиків, реліз телевізора від Apple або значно оновленій консолі Apple TV може відбутися вже в наступному році.

Немає коментарів:

Дописати коментар