середу, 29 жовтня 2014 р.

«МяуСим: іКвест» - для кохання немає перешкод

«З кошеням вся проблема в тому, що він стає котом», говорить розхожа фраза. Однак розробники з компанії Dynamic Pixels з цим не згодні: яка ж це проблема, якщо все стає лише цікавіше? На цій ідеї і засноване додаток до гри «МяуСим», про яку ми вже вам

розповідали. «МяуСим: iQuest HD» розповість нам про дорослішання кошеня і його першої, світлої і чистої любові.



«МяуСим: іКвест» - для кохання немає перешкод


Кошеня, якого ви так дбайливо ростили і любили, виріс. Тепер йому пора «вилітати з гнізда» і шукати собі пару. Однак знайти підходящу кішку неважко, куди важче заслужити її любов. І саме в цьому ви повинні будете допомогти котейке. Що, звичайно, дуже захоплююче, адже вам належить виконувати різноманітні завдання (наприклад, відповідати на загадки або розгадувати судоку), а також рятувати тварину з халеп (наприклад, мати справу з місцевою мафією або битися). Гарний настрій гарантовано! Якщо ви зможете виконати всі завдання і пройдете квест, то щастя кота буде гарантовано, і молода пара буде задоволена.



«МяуСим: іКвест» - для кохання немає перешкод


Крім гри на боці добра і любові, ви зможете милуватися чудовою графікою: персонажі емоційні, чудово намальовані і нітрохи не гірше живих пухнастиків - і читати цікаві тексти, що розповідають про те, як важко двом закоханим.


Додаток, який прекрасно підійде до 14 лютого, Дня святого Валентина,

можна завантажити з App Store. Воно розповсюджується безкоштовно і доступна у версії для iPad.

Немає коментарів:

Дописати коментар