середу, 29 жовтня 2014 р.

DigiTimes будує неправильні прогнози щодо iPhone 6

DigiTimes будує неправильні прогнози щодо iPhone 6

Нове покоління iPhone може отримати сапфірове захисне скло, якщо вірити численним заявами різних інсайдерів. Сьогодні авторитетне видання DigiTimes повідомило, що ключовий партнер Apple компанія GT Advanced Technologies може поставити тільки близько 9-16% сапфірових скло для нового iPhone в цьому році. З-за цього Apple доведеться звернутися до стороннім постачальникам.





Тим не менше, тільки за цей рік GT Advanced Technologies може отримати прибуток від $188 до $348 млн від продажу сапфірових скла. Але в цьому відношенні джерела DigiTimes можуть помилятися, так як їх підрахунки базуються на вартості в $30 за кожне скло, в той час як реальна їх вартість може перебувати на рівні $6, 40.





Ось тільки прогнози інсайдерів DigiTimes не витримують ніякої критики. До цього аналітики відзначали, що GT Advanced Technologies може виробляти близько 42 млн сапфірових скла в 2014 році, а також 85 млн у 2015 році - цього більш ніж достатньо, навіть для старту продажів iPhone. У минулому році за перші дні Apple вдалося реалізувати 11 млн iPhone 5s, і кількість випущених дисплеїв GT Advanced Technologies значно перевищує цю кількість навіть з поправкою на збільшення кількості проданих смартфонів у поточному році.





Тому навряд чи прогноз DigiTimes можна розглядати, як достовірну інформацію. Також малоймовірно, що Apple звернеться до стороннім постачальникам для виробництва сапфірового скла для нового iPhone 6.

Немає коментарів:

Дописати коментар