четвер, 30 жовтня 2014 р.

«Розіграші з 1 квітня»: здивуй своїх друзів

«Розіграші з 1 квітня»: здивуй своїх друзів

І ось уже зовсім близько найвеселіше свято року, залишився всього лише один день. Хоч свято він, звичайно, умовний, заповіді цієї дати ми дотримуємося щороку ревно. Розіграти свого ближнього, доставити йому неспокій, змусити понервувати - тільки 1 квітня ми маємо на це повне право і користуємося ним на всі 100 відсотків.


І додаток, про який тут йде мова, стане нам у цій справі не просто підмогою, а найголовнішим інструментом.


Розглянемо його більш детально.

"Розіграші з 1 квітня на мобільний" - прекрасна можливість розіграти своїх друзів, відправивши їм чумовой розіграш на мобільний або міський телефон в будь-яку точку світу. Просто встановлюємо програму на свій девайс, запускаємо її, і розсилаємо по своїй телефонній книзі розіграші, яких у базі програми незліченна кількість.


Розіграші представлені у вигляді листівок, озвучених голосами популярних медиаперсонажей, політиків і героїв мультфільмів. Перед відправкою ми вибираємо найбільш доречну, на свій погляд, жарт, а потім, вказавши номер із записника свого iPhone, просто відправляємо її одержувачу в будь-яку країну світу. І ваш адресат отримує розіграш у вигляді звичайного дзвінка на телефон.






«Розіграші з 1 квітня»: здивуй своїх друзів«Розіграші з 1 квітня»: здивуй своїх друзів


Додаток володіє продуманим інтерфейсом, де кожна деталь спрямована на максимальну зручність при використанні. Приємний дизайн сприяє створенню святкового настрою. Відправити листівку можна у будь-яку країну світу, внісши разом номер з кодом. Адресат отримає привітання у вигляді дзвінка на мобільний або міський телефон і саме в той день і в той час, який ми вказуємо при відправленні. Додатково вибравши з бази імен і статусів потрібні пункти, ви таким чином підписуєте свою листівку.


У тому, що розіграш доставлено, і адресат його отримав, ви можете завдяки функції «Звіт про доставку» з Push-нотифікацією. Листівка вважається доставленою при з'єднанні з абонентом більше 15 секунд. Якщо її не вдається доставити з 1 рази - дзвінки повторюються. Всього система робить 15 спроб зі зростаючою інтервалом. Якщо ж доставка не відбулася і після 15 дзвінків, листівка повертається на баланс користувача.






«Розіграші з 1 квітня»: здивуй своїх друзів«Розіграші з 1 квітня»: здивуй своїх друзів


Зазначимо, що хоча

сам додаток безкоштовне, першоквітневі розіграші в ньому купуються окремо (але стоять цілком доступно). При цьому одну з них, завантаживши додаток, можна отримати безкоштовно. Також в наявності є можливість розповівши про програму своїм друзям в соціальних мережах, отримати на свій баланс ще кілька листівок без будь-якої плати.


Немає коментарів:

Дописати коментар