пʼятницю, 31 жовтня 2014 р.

«Дракони вічності HD» - в паралельної реальності

«Дракони вічності HD» - в паралельної реальності

Практично з моменту свого створення багатокористувацькі ігри жанру MMORPG користувалися величезною популярністю серед гравців. Це і не дивно - в більшості випадків знищувати різних монстрів набагато цікавіше в компанії друзів, ніж поодинці.


Новинка від Game Insight

«Дракони Вічності Онлайн HD: глобальна фентезі MMORPG» відноситься якраз до таких ігор. До тих, що дозволяють товаришам плечем до плеча боротися зі злом.


Нещодавнє оновлення, до речі, зробило гру трохи простіше. Адже тепер зануритися в фентезі-світ не складе праці за рахунок з'явився туториала - більше не доведеться гадати, що саме робити, з якою метою і в якій послідовності. Все буде викладено і продемонстровано. Крім цього, тепер додаток повністю інтегрований з Facebook.


Втім, ці мінорні поліпшення хоч і додали в карму «драконів вічності» ще кілька плюсів, сильно на гру не вплинули. Оскільки і цього вона була збалансованої і функціональної.


Сюжет гри оповідає про стародавньому протистоянні двох великих імперій, Садар і Валор, які борються один з одним за право володіння величезним континентом. Однак затяжну битву одвічних ворогів перериває відродження виплодків темних богів Шааб, і геймеру доводиться рятувати континент від монстрів, для чого доведеться докласти чимало зусиль.



«Дракони вічності HD» - в паралельної реальності


Після вибору необхідної боку і підлоги персонажа, геймер потрапляє в магічний світ «Драконів Вічності», що містить понад 38 величезних і різноманітних локацій, які поділені на 70 секторів.



«Дракони вічності HD» - в паралельної реальності


Під час подорожі по загадкового світу гравцям не раз доведеться вступати в сутички з самими різними супротивниками, один з яких небезпечніше іншого. Однак проти них можна пускати в хід не тільки мечі, палиці і безліч інших доступних видів холодної зброї, але і спеціальні магічні заклинання. Всього для вибору гравця доступно три класи воїнів: берсерк, паладин і відьмак.


Досить зручно, що зміну класів можна провести в будь-який зручний момент. Це значно підвищує інтерес до гри. Вірним супутником геймеру небезпечних сутичках стане власний дракон та інші спіймані чарівні створіння, серед яких гігантські вовки і ящірки.



«Дракони вічності HD» - в паралельної реальності


Розробники «Драконів Вічності Онлайн HD» передбачили величезну кількість спорядження, яке набувається у внутрішньоігровому військторзі. Проте, незважаючи на широкий вибір додаткового озброєння і броні, баланс гри не порушений пройти її можна і без вкладення реальних коштів. Увійшовши ж в кураж, який нерідко вимагає інвестицій, додаткову ігрову валюту можна придбати через In-App Purchase.



«Дракони вічності HD» - в паралельної реальності


Але майте на увазі, захоплюючі завдання, яких в грі чимало, здатні привернути вас до iPad на довгі години. Всього в «Драконах» доступно понад 1500 завдань і 90 міні-ігор, так що проходження гри може зайняти не одну добу.



«Дракони вічності HD» - в паралельної реальності


Не можна не відзначити добре продуманий і зручний інтерфейс, який виконаний у класичному для всіх MMORPG стилі, а також відмінне візуальне оформлення.


Враховуючи величезну кількість завдань, захоплюючий геймплей «Дракони Вічності Онлайн HD: глобальна фентезі MMORPG» може стати прекрасним вибором для справжніх цінителів жанру, так і просто любителів онлайн-ігор.

Завантажити ж гру можна в App Store абсолютно безкоштовно.

Немає коментарів:

Дописати коментар