четвер, 30 жовтня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 18 липня

В цій рубриці публікуються короткі огляди програм з усіх регіональних App Store, які стають безкоштовними на обмежений час. Завантаживши додаток в рамках промо-акції його видавця, ви отримуєте безкоштовно довічно, всі його оновлення в майбутньому також безкоштовні.
Безкоштовні додатки на 18 липняБезкоштовні додатки на 18 липняБезкоштовні додатки на 18 липняБезкоштовні додатки на 18 липня Рейтинг: 75

Meeting Box

Безкоштовні додатки на 18 липня
99 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 18 липня

Організатор призначений для людей, які надають серйозне значення записів. Він відмінно підходить для лекцій, університетських курсів, конференцій, ділових зустрічей, ведення щоденника і будь-якої іншої ситуації, коли потрібно щось записати або запам'ятати. Нам всім періодично доводиться робити нотатки. Хто б ви не були: бізнесмен, студент, вчитель, мрійник, хронолог, метушлива мама або простий користувач, - Органайзер стане для вас простим і витонченим рішенням для ведення нотаток.

Підтримувані пристрої: iPad 2, iPad Mini, iPhone5s, iPad Mini 4G, iPhone 4S, iPho
Розмір: 22.7 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Fishington Studios

Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар