четвер, 30 жовтня 2014 р.

Apple не встигає модифікувати App Store під вимоги FTC

Apple не встигає модифікувати App Store під вимоги FTC

У цьому році Apple пішла на зустріч Федеральної торгової комісії США (FTC) в питанні вбудованих покупок в програмах і пообіцяла поліпшити систему In-App Purchase. Але зараз стало відомо, що компанія зіткнулася з технічними труднощами при модернізації App Store.





Джерела ZDNet повідомляють, що для Apple стало справжнім випробуванням внесення серйозних змін в iTunes для Windows і Mac, а також в App Store на iOS. Більше того, труднощі при внесенні цих змін могли викликати затримку в релізі iOS 7.1, так як в цій версії операційної системи Apple аналогічно збирається повною мірою задовольнити вимоги FTC.





Імовірно, компанія Apple може прибрати тимчасове «вікно» між повторним введенням пароля від Apple ID, щоб виключити ймовірність випадкових покупок дітьми. Також Apple повинна інформувати покупців про наявність покупок через In-App Purchase до завантаження додатків.



Apple не встигає модифікувати App Store під вимоги FTC



Разом з модифікаціями iTunes і App Store компанія запустила спеціальну програму з повернення помилкових платежів, здійснених через In-App Purchase, яка повинна обійтися Apple в $32, 5 млн.

Немає коментарів:

Дописати коментар