четвер, 30 жовтня 2014 р.

Tiny Thief - грабуй з розумом

Tiny Thief - грабуй з розумом

Студія Rovio довгий час не випускала по-справжньому креативних рішень, чого не скажеш про новий підрозділ під назвою Rovio Stars, яке не так давно стало видавцем гри Tiny Thief від 5 Ants Games.


На відміну від більшості ігрових проектів у Tiny Thief гравцеві належить зіграти не за бравого героя, наступного законом до останньої букви, а за тямущого злодюжку, не раз потрапляє в комічні ситуації. Звичайно ж сам злодюжка переслідує лише благородну мету пограбувати лише самих багатих і впливових членів королівства, всіляко обмежують і які ущемляють права громадян.



Tiny Thief - грабуй з розумом


Замість присвоєння награбованого наш герой роздає все малозабезпеченим жителям королівства, а деяким користувачам ж злодюжка нагадає Робін Гуда без цибулі.



Tiny Thief - грабуй з розумом


Чимало про якість опрацювання Tiny Thief може сказати стартове меню, яке відрізняється великою кількістю анімованих елементів, навантажувальних геймера в ігровий процес ще до початку першого рівня. Така увага до деталей стає ще більш помітно при переході з різних локацій, під час якого можна спостерігати забавну сцену з лялькового театру. Опис кожного з рівнів відрізняється спеціально підібраними коміксами, коротко описують зав'язку сюжету.



Tiny Thief - грабуй з розумом


В основі геймплея лежить не безпосереднє управління пересуванням героя - геймер може лише вказати куди потрібно пересуватися злодюжці за допомогою простих тапов за потрібного місця.



Tiny Thief - грабуй з розумом


У кожному із завдань головному героєві належить виконати ряд певних завдань, а деякі з них можуть бути пов'язані між собою, роблячи проходження неймовірно захоплюючим. Іноді додаткові завдання не демонструються на початку рівня, змушуючи геймера досліджувати кожен куточок рівня в пошуках додаткової зірки.



Tiny Thief - грабуй з розумом


Вже після проходження декількох рівнів стає зрозуміло, що розробники постаралися зробити Tiny Thief максимально цікавою і такою, що запам'ятовується - кількість комічних ситуацій просто зашкалює, а забавна анімація тільки посилює ефект від кожної з них. Візуальне оформлення кожного з рівнів гри так само підкреслює кожну з жартів або забавних ситуацій, занурюючи навіть досвідчених гравців у спогади про дитинство.



Tiny Thief - грабуй з розумом


Не варто чекати від Tiny Thief якогось прориву в області геймплея, навпаки, сама гра дуже проста, а більшу частину часу доводиться вивчати маршрут охоронців і інших героїв, щоб уникнути зорового контакту з ними. В якості укриттів можна використовувати численні ігрові елементи - набагато простіше сховатися від чергового охоронця в підходящої бочці, ніж намагатися обійти його.


Незважаючи на відсутність інноваційного ігрового процесу, Tiny Thief по-праву може вважатися однією з кращих ігор серед засилля «онлайн-аркад» з App Store. Якщо ви досі не зважилися на що витратити чергові 99 рублів без необхідності здійснювати вбудовані покупки за допомогою In-App Purchase, то Tiny Thief може стати прекрасним варіантом.



Придбати Tiny Thief можна в App Store, пройшовши за посиланням.

Немає коментарів:

Дописати коментар