пʼятницю, 31 жовтня 2014 р.

Apple випустить iPad Air 2 з 2 Гбайт оперативної пам'яті?

Apple випустить iPad Air 2 з 2 Гбайт оперативної пам'яті?

Друге покоління планшетів iPad Air може отримати 2 Гбайт оперативної пам'яті, замість 1 Гбайт, повідомляє тайваньський портал TechNews. За даними джерел сайту, старша модель Air iPad 2 отримає 2 Гб оперативної пам'яті, в той час як iPad mini Retina 2 буде оснащуватися всього 1 Гбайт.



Попередні покоління планшетів iPad Air і iPad mini Retina навряд чи отримають збільшений об'єм оперативної пам'яті для більшого зниження ціни. Використання 2 Гбайт оперативної пам'яті особливо актуально для планшетів з Retina-дисплеєм і iOS 8. Нова версія операційної системи може отримати просунутий режим багатозадачності для iPad, який дозволить одночасно запускати відразу два додатки, розділивши екран на дві робочі області.



Вперше чутки про інтеграцію цієї функції з'явилися досить давно, і збільшення обсягу оперативної пам'яті є вкрай важливим для інтеграції можливості роботи відразу декількох додатків.





Варто відзначити, що сайт TechNews поки не зміг заслужити довіри в IT-світі. Торік джерел порталу вдалося передбачити використання сапфірового скла в Touch ID. Однак інсайдери помилилися, заявляючи про використання сенсорної кнопки в iPhone 5s.

Немає коментарів:

Дописати коментар