середу, 29 жовтня 2014 р.

Spartan Wars: Elite Edition - місто воїнів


Сьогодні на наших сторінках порівняно нова стратегія під назвою Spartan Wars: Elite Edition, розроблена компанією Tap4Fun. Про те, чим ця стратегія відрізняється від багатьох подібних і що з себе представляє, ми розповімо трохи нижче. Приготуйтеся до суворої спартанської дійсності.



Spartan Wars: Elite Edition - місто воїнів


Як і в багатьох інших іграх такого жанру, в Spartan Wars: Elite Edition геймеру доведеться побудувати і розвивати свій власний місто - Спарту, треба думати. У цьому йому допомагатимуть три радника: миловидна дівчина, пророк і воїн. Після запуску розробники пропонують пройти навчальний курс, який чудово підходить для швидкого занурення в ігровий процес. Більш того, після завершення навчання геймер отримає безліч бонусів.



Spartan Wars: Elite Edition - місто воїнів


Додаткові бонуси в Spartan Wars: Elite Edition видаються кожну добу в чарівному колодязі, а також після проходження квестів. Така система дозволяє підтримувати інтерес до гри, а також спростити процес прокачування до більш високого рівня.


Крім цього, розробниками також реалізований магазин різних бонусів, ресурсів та інших речей, придбати які можна як за допомогою спеціальної внутрішньоігровий валюти, так і за допомогою системи In-App Purchase. Звичайно ж, з-за системи покупок баланс гри дещо порушений, але найбільш імовірно, що він буде підкориговано в найближчих оновленнях.



Spartan Wars: Elite Edition - місто воїнів


Основною метою Spartan Wars: Elite Edition є підкорення нових земель і міст. Якщо геймеру вдасться побудувати значну армію, то можна захопити всі найближчі міста, не вступаючи в союзи, які також присутні в грі.


Однак набагато цікавіше проводити захоплення нових території разом з друзями. Для кращого координування дій розробники Spartan Wars: Elite Edition реалізували чат, а також систему особистих повідомлень, яка чудово підходить для спілкування між гравцями. Варто відзначити, що в грі можна зустріти досить багато російськомовних користувачів, що повинна обов'язково сподобатися всім тим, хто погано володіє англійською мовою.



Spartan Wars: Elite Edition - місто воїнів


Для розвитку міста геймер повинен будувати і прокачувати будівлі різних класів. Для апгрейда будівель і досліджень, які дозволяють отримати доступ до нових солдатам або будівлям, потрібні різні ресурси. І потрібно відзначити, що на початковому етапі гри геймер навряд чи буде відчувати їх нестачу.


У Spartan Wars: Elite Edition є досить велика кількість нових будівель і військових юнітів, необхідних для захисту міста, а також захоплення нових територій.


Підвищити ефективність видобутку ресурсів і збільшити максимальний збиток, який буде отримувати противник від армії, можна за допомогою спеціальних карт богів. Деякі з богів дають істотну перевагу перед супротивниками, тому під час проходження Spartan Wars: Elite Edition необхідно займатися прокачуванням карт богів.



Spartan Wars: Elite Edition - місто воїнів


Порівняно з величезною кількістю однотипних стратегій, новий ігровий проект від Tap4Fun виглядає приголомшливо - соковиті текстури, барвистий світ, велика кількість спецефектів і чудово анімованих елементів обов'язково запам'ятаються як фанатам жанру, так і тим, хто вперше грає в покрокову онлайн-стратегію для iOS.


Незважаючи на наявність деяких шаблонів, Spartan Wars: Elite Edition здатна захопити на багато годин - чи жарт, тестування гри затягнувся на тривалий час без видимих на те причин. Це відмінний тайм-кілер володіє захоплюючим геймплеєм і доведеться по душі багатьом. Завантажити додаток можна

App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар