четвер, 30 жовтня 2014 р.

Велика частина відеоконтенту проглядається через iPhone

Більшість інтернет-користувачів вважають за краще дивитися відео на YouTube і саме з iPhone. Такі висновки можна зробити за даними дослідження Vuclip's July 2011 Global Video Insights Report.


Серед мобільних пристроїв, через які здійснюється доступ до відеоконтенту, беззастережно лідирує продукт компанії Apple. Причому з нього відео дивляться не тільки американські і європейські користувачі, де популярність це пристрої - не новина. В Саудівській Аравії, Об'єднаних Арабських Еміратах, Індії, Китаї та Сінгапурі iPhone як девайс для перегляду відеоконтенту також домінує. Список популярності девайсів для перегляду від Vuclip:


1. iPhone


2. BlackBerry 9700


3. BlackBerry 8520


4. BlackBerry 9300


5. BlackBerry Bold 9780


6. Fly 2080


7. BlackBerry Torch 9800


8. BlackBerry 9000


9. Nokia 2700 Classic


10. BlackBerry 8900


«Цікаво спостерігати, як iPhone стає все більш популярним смартфоном на міжнародних ринках», - говорить генеральний директор Vuclip Никил Джакатдар.


Другим по популярності серед мобільних пристроїв по перегляду відео визнаний BlackBerry.


Серед відеосервісів пальму першості утримує YouTube, за яким слідують відеохостинги Vevo, Yahoo і Microsoft.


Компанія Vuclip спеціалізується на мобільному відео-пошуку в Індії та Південно-Східної Азії, де вона надає послуги мобільного відеопошуку для більш ніж 105 мільйонів. У 2009-му Vuclip вийшла далеко за межі азіатського ринку, підписавши угоди з стільниковими операторами Yoigo (Іспанія), 3UK (Великобританія), Optimus (Португалія) і Avea (Туреччина).

Немає коментарів:

Дописати коментар