четвер, 30 жовтня 2014 р.

Глава iOS поплатився за відмову вибачитись перед користувачами Apple Maps?

Як ми вже

писалистало відомо, що віце-президент Apple з програмного забезпечення iOS Скотт Форсталл піде з компанії в 2013 році. У Wall Street Journal з'явилася інформація про можливі причини такого рішення. За відомостями з анонімного джерела, знайомого з ситуацією, долю Форстала в Apple визначила його позиція, зайнята після виходу iOS 6 і з нею мобільного картографічного додатка iOS Maps.


Справа в тому, що після виходу Maps - додатка, який, на загальну думку, є сирим і таким, що не відповідає високим корпоративним стандартам Apple - Форсталл, відповідальний за розробку, відмовився підписати листа з вибаченнями Apple для своїх клієнтів. Тому, коли лист вийшло в світ, в ньому стояла одна лише підпис генерального директора Тіма Кука, а підпис Форстала була відсутня. І це помітили всі.



Глава iOS поплатився за відмову вибачитись перед користувачами Apple Maps?


Відомо, що Форсталл дуже різкий у спілкуванні з колегами, що породжувало, у тому числі, сильні тертя з іншими главами компанії. Співзасновник Apple, Стів Джобс, вмів управлятися з поляризованої натурою Форстала. Нинішній же лідер, Тім Кук, по всій видимості, немає. Схоже, що відмова підписати лист з вибаченнями став останньою краплею, що призвела до результатів, які ми побачили

сьогодні.




Немає коментарів:

Дописати коментар