четвер, 30 жовтня 2014 р.

First Wood War: оновлення з онлайн-мультиплеер

First Wood War: оновлення з онлайн-мультиплеер

Сьогодні на ринку мобільних додатків, де домінують аркади, гостро відчувається брак справжніх хардкорних ігор, в яких нам доводилося грати в дитинстві. Тоді були і складні шутери, і складні квести, і збалансовані стратегії. First Wood War в повному 3D-вишукано виконана звістка з тих часів з безліччю місій, вивіреним балансом, глибокими гілками розвитку і, вийшов днями, мультиплеер.





First Wood War вперше з'явилася на iPad цієї зимиа буквально днями розробники порадували випуском доповнення з режимом онлайн мультиплеєр, підтримкою iPhone і 10 новими місіями.



First Wood War: оновлення з онлайн-мультиплеер


Нагадаємо, що гра оповідає про протистояння жителів Древляндии і войовничого узурпатора Метаболіт. Гравцеві пропонується очолити дерев'яне повстання і привести його до перемоги через 25 місій на трьох режимах складності. Гравцеві необхідно знищити ворожу фортецю і не підпустити ворога до своєї.





First Wood War: оновлення з онлайн-мультиплеер


Враховуючи особливість управління, розробники зробили його простим в освоєнні і легкий у виконанні за рахунок перерозподілу ключових функцій між гравцем і «комп'ютером». Так, останній буде займатися збором ресурсів і зіштовхуванням армій гравця і його супротивників, залишивши найбільш насичені та цікаві деталі стратегії для самого гравця. Розвивати древо технологій, вибирати військ для будівництва і покращувати їх дістається гравцеві.



First Wood War: оновлення з онлайн-мультиплеер


Знаючи, наскільки важко керувати класичними «пачками» юнітів на планшетах, команда розробників зробила хід конем і заздалегідь побудувала маршрути, якими можуть переміщатися юніти. Таким чином, гравець може вибрати будь-який з доступних поточної місії маршрутів, і юніти самі підуть назустріч ворожого загону або споруди.



First Wood War: оновлення з онлайн-мультиплеер


Всі споруди і юнітів можна покращувати і розвивати як в бою, так і за його межами. За перемоги в місіях нараховуються горіхи, які можна витратити на розвиток навичок або анлок наступного рівня» покращення будівлі або юніта. Власне, в лютому ми робили докладний огляд гри.


Довгоочікуване покращення у грі - режим мультиплеера. До нього можна потрапити, натиснувши відповідну кнопку зліва. Далі гравець вибирає, як він хоче зіграти на інтерес або зробивши ставку і поборовшись за виграш у вигляді горіхів і інших бонусів. У підсумку, два гравці з рівноцінними навичками зіткнуться на випадково підібраною «комп'ютером» карті.



First Wood War: оновлення з онлайн-мультиплеер



Гра радує як глибиною, так і динамічним геймплеєм. Камера літає і змінює кут огляду, розкриваючи всі краси кожного рівня в цьому 3D, а музика чеканить бойові мотиви, занурюючи грає в дерев'яний світ.







Немає коментарів:

Дописати коментар