четвер, 30 жовтня 2014 р.

Програми зі знижкою на 27 січня


Програми зі знижкою на 27 січняTranslate.Ru Plus (iPhone, iPad; 129р(3.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4; Мова: українська) - це перекладач для iPhone і iPad від компанії PROMT, який забезпечує переклад слів, речень, сайтів, SMS з налаштуванням на тематику тексту.


Переклад текстів на різні теми: навчання мовам, наука і освіта, листування та спілкування в соціальних мережах, техніка, бізнес, покупки, подорожі, спорт, здоров'я. Також може послужити вам як офлайн-розмовник для мандрівників або ж як докладна довідка по словникам: граматика, транскрипції і вимова слів. Зверніть увагу, що для роботи програми потрібно підключення до інтернету.



Програми зі знижкою на 27 січняПрограми зі знижкою на 27 січняПрограми зі знижкою на 27 січня







Програми зі знижкою на 27 січняLost Underworld: Секрети Землі (iPhone; 66р(1.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4; Мова: українська) - потрапивши в таємничий загублений світ, просто так тобі туди не вибратися.


Біжи щодуху, лети на повітряній кулі, на спині птеродактиля, відчуй себе супергероєм з реактивним рюкзаком, пливи на підводному човні, роби що можеш заради свого порятунку. На твоєму шляху зустрінеться безліч ворогів і перешкод, адже його мешканці не хочуть відпускати жодного відвідувача.


Павуки, летючі миші, квіти-пожирачі, безліч невідомих підземних жителів і інші небезпеки красивого, але ворожого і небезпечного світу не залишать нікого байдужим.


Також доступна і

HD-версія (iPad; 66р(1.99) → 33р(0.99)) гри.



Програми зі знижкою на 27 січняПрограми зі знижкою на 27 січня







Програми зі знижкою на 27 січняWireless Drive
(iPhone, iPad; 66р(1.99) → 33р(0.99); Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - це додаток дозволяє зберігати, переглядати і управляти файлами на вашому iPhone або iPad.


Ви можете підключитися до Wireless Drive з будь-якого Mac або ПК через Wi-Fi-мережі і передавати файли шляхом перетягування прямо з Finder або «Провідника Windows».


Додаток має такі функції: перегляд документів, PDF Reader, музичний плеєр, переглядач зображень, диктофон, текстовий редактор, менеджер файлів і підтримує більшість файлових операцій, таких як видалення, переміщення, копіювання, електронна пошта, обмін, ZIP, розпакування та багато іншого.



Програми зі знижкою на 27 січняПрограми зі знижкою на 27 січняПрограми зі знижкою на 27 січня


Огляди інших додатків зі знижкою доступні в

рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар