середу, 29 жовтня 2014 р.

iPad допоможе НФЛ боротися з струсами мозку

Національна футбольна ліга (з американського футболу) вирішила боротися з однією з найбільш важливих проблем: черепно-мозковими травмами спортсменів. У помічники був покликаний... iPad.


Всього за минулий рік гравцями було отримано 160 струсів мозку, крім того, травма головного мозку стала причиною самогубства Джуніора Сеау (

Junior Seau). Так що немає нічого дивного в тому, що чиновники стурбовані підвищеної травмоопасность даного виду спорту.


В якості вирішення проблеми вирішено використовувати спеціальний додаток для iPad, яке дозволить лікарям поставити діагноз струсу мозку відразу ж після сумнівного інциденту (удару або падіння). Всі команди ліги будуть в обов'язковому порядку забезпечені і додатком, і планшетами. Крім того, до початку сезону буде проведено кілька тестових ігор, під час яких буде перевірена надійність програми (якщо гравець постраждає, медичні працівники повинні будуть поставити діагноз за допомогою ідевайса).


Якщо за результатами тестових ігор, додаток буде визнано придатним, його використання буде рекомендовано не тільки командам-членам ліги, але і збірним рангом нижче, включаючи шкільні команди та команди коледжів.

Немає коментарів:

Дописати коментар