середу, 29 жовтня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 14 березня

В цій рубриці публікуються короткі огляди програм з усіх регіональних App Store, які стають безкоштовними на обмежений час. Завантаживши додаток в рамках промо-акції його видавця, ви отримуєте безкоштовно довічно, всі його оновлення в майбутньому так само безкоштовні.
Безкоштовні додатки на 14 березняБезкоштовні додатки на 14 березняБезкоштовні додатки на 14 березняБезкоштовні додатки на 14 березняБезкоштовні додатки на 14 березня Рейтинг: 79

He Likes The Darkness

Безкоштовні додатки на 14 березня
33 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 14 березня

Hi Likes The Darkness - це історія про маленьке істота по імені Паул, яка всією душею любить темряву. Тому уявіть собі всю печаль цієї істоти, коли на небі з'являються зірки. Зоряний світло розсіює всю темряву, чому миле створіння просто не може знайти собі місця. І єдиний, хто може допомогти йому в цій ситуації, - це ви. Величезний світ, в якому мешкає маленький наш головний герой, складається з п'яти різних планет, які складаються із сімдесяти п'яти рівнів - їх вистачить вам надовго.

Підтримувані пристрої: iPhone5c, iPhone 4S, iPad 2, iPad, iPhone 3GS, iPad 3, iPod Touch 3G, iPh
Розмір: 22.0 MB
Мова: EN
Видавець: Taras Kirnasovskiy

Безкоштовні додатки на 14 березняБезкоштовні додатки на 14 березняБезкоштовні додатки на 14 березняБезкоштовні додатки на 14 березняБезкоштовні додатки на 14 березня Рейтинг: 38

TimeLock

Безкоштовні додатки на 14 березня
99 руб. 66 руб.
Безкоштовні додатки на 14 березня

Додаток TimeLock - це не тільки годинник з будильником, але і надійно захищене сховище для ваших особистих фотографій і відео. Саме сховище абсолютно невидимо - воно приховано в дизайні годин і дуже зручно у використанні. Це сейф з зашифрованими фото і відео. Використовуючи новітні технології захисту, TimeLock зберігає всі зображення і відео в цілковитій безпеці, оскільки весь вміст сховища зашифровано за допомогою надійного алгоритму AES-256.

Підтримувані пристрої: iPod Touch 4G, iPhone5c, iPad 2, iPhone 4
Розмір: 7.9 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: ProtectStar Incorporated

Немає коментарів:

Дописати коментар