четвер, 30 жовтня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 4 квітня


Безкоштовні додатки на 4 квітняPDF PROvider (iPad; 229р(6.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - це найбільш популярний PDF-конвертер із нині доступних. Перегляд, редагування і з'єднання - все тепер є в одній програмі. Створюйте звіти, наукові статті, пишіть власні книги і так далі. Все це зручно реалізовано в цьому додатку.


Додаток дозволяє конвертувати файли фотмара Word, Pages, Excel, Numbers, PowerPoint, Keynote, HTML-сторінки, фотографії, інші PDF-файли та багато іншого, або об'єднувати їх в один загальний PDF-файл.



Безкоштовні додатки на 4 квітняБезкоштовні додатки на 4 квітня






Безкоштовні додатки на 4 квітняАудіокниги. Золота колекція (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно) в каталозі додатки зібрані найпопулярніші твори російських і зарубіжних авторів класичної та сучасної художньої літератури, бізнес-літератури, тренінгів, детективів, гумористичних творів, оповідань для дітей і багатьох інших напрямків і жанрів.


Постійно оновлювана бібліотека підходить для користувачів різного віку і дозволяє з легкістю знайти те, що сподобається саме вам. До ваших послуг оригінальне оформлення, зрозумілий інтерфейс і зручна пошукова система, що здійснює пошук за автором або назвою книги.



Безкоштовні додатки на 4 квітняБезкоштовні додатки на 4 квітняБезкоштовні додатки на 4 квітня






Безкоштовні додатки на 4 квітняToca Tailor (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - саме час відкрити в собі талант модельєра.


З додатком «Toca Tailor» ви зможете придумувати, моделювати і «шити» модні наряди для чотирьох симпатичних персонажів. Виберіть фасон по своєму смаку і дайте волю фантазії: обробіть краю, поміняйте довжину рукава, тощо. Підбирайте і комбінуйте тканини по забарвленню і малюнку - або скористайтеся вбудованою камерою, щоб створити свій власний, унікальний, зразок тканини: просто сфотографуйте те, що вам подобається, улюблену річ чи іграшку.



Безкоштовні додатки на 4 квітняБезкоштовні додатки на 4 квітняБезкоштовні додатки на 4 квітня






Безкоштовні додатки на 4 квітняЕнциклопедія Краси і Здоров'я (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - цей додаток являє собою велике довідкове посібник, який розповість про те, як зміцнити своє фізичне і психологічне здоров'я, як боротися з шкідливими звичками і заводити корисні.


В додатку міститься маса порад і практичних рекомендацій по народній медицині, гігієну, дієту, по народженню і вихованню дітей. Також у ньому можна знайти безліч корисної інформації про рецепти краси, бодібілдингу, фізкультурі і спорті, модні дієти, масажі та багато іншого.



Безкоштовні додатки на 4 квітняБезкоштовні додатки на 4 квітняБезкоштовні додатки на 4 квітня



Також

рекомендуємо такі програми та ігри: Mini Ninjas (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5), Translate Voice (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5), Nitro Chimp (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4), Diamond Ball (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно), Help Beetle Home (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4) і Sentinel 3: Homeworld (iPhone, iPad; 99р(2.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5).




Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар