четвер, 30 жовтня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 24 січня



Безкоштовні додатки на 24 січняAmateur Surgeon 2 (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - знайомий нам з першої частини Amateur Surgeon божевільний хірург, який використовує «авторську методику» лікування, повертається до нас, мабуть, найкривавішою і веселій грі для дорослих - Amateur Surgeon 2.


В оновленій версії нас чекає більше пацієнтів, нові інструменти і ще більше крові і веселощів. У грі з'явилася можливість прокачувати інструменти, масштабувати картинку для більш точних операцій і багато інших корисних особливостей, які забезпечать вам не одну годину садистського веселощів.



Безкоштовні додатки на 24 січняБезкоштовні додатки на 24 січня







Безкоштовні додатки на 24 січняЯк закохати в себе (iPhone, iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5) - це унікальний аудіокурс і найбільш повне практичне керівництво по психології романтичної любові.


Прийоми з книги, засновані на наукових дослідженнях природи любові, допоможуть вам закохати в себе предмет вашої пристрасті, викликати симпатію у колег і знайомих, сподобатися незнайомця і навіть повернути втрачені стосунки! Ви зможете позбутися від хворобливої прихильності і перестати страждати від нерозділеного кохання, навчитися подобатися з першого погляду і стати центром уваги протилежної статі!



Безкоштовні додатки на 24 січняБезкоштовні додатки на 24 січняБезкоштовні додатки на 24 січня








Безкоштовні додатки на 24 січняiTranslate Voice Instantly
(iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 5) - тим, хто не дуже володіє іноземними мовами, але тим не менш любить подорожувати, напевно, знайома проблема, коли потрібно щось перекласти, а часу або можливості вбивати текст в перекладач просто немає.


А іноді результату перекладу, який потрібен прямо зараз, доводиться чекати довше, ніж хочеться. iTranslate Voice Instantly - голосовий перекладач як раз для таких випадків. Він практично моментально переведе сказану вами фразу на будь-який з тридцяти представлених в додатку мов. Крім цього додаток пам'ятає історію заданих переказів і володіє приємним інтерфейсом.



Безкоштовні додатки на 24 січняБезкоштовні додатки на 24 січняБезкоштовні додатки на 24 січня







Безкоштовні додатки на 24 січняАвоська - Список покупок (iPhone; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - що найголовніше в списку покупок для телефону? Щоб з ним було реально зручно в магазині.


Створюючи Авоську, розробник максимально подбав про те, щоб нам було зручно робити покупки. Взявши з собою Торбу в магазин, ви зможете: викреслювати продукти зі списку, використовуючи лише одну руку - залишивши другу вільною для того, щоб класти продукти у візок, завжди бачити в верху списку тільки ті продукти, які залишилося купити - особливо актуально для великих списків.



Безкоштовні додатки на 24 січняБезкоштовні додатки на 24 січняБезкоштовні додатки на 24 січня


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар