середу, 29 жовтня 2014 р.

iPhone зможе підвищити моральність користувачів

iPhone зможе підвищити моральність користувачів

Любить чи не любить? Обманює про почуття чи ні? Позбавити нас від подібних думок допоможе черговий «розумний» пристрій, розроблене японськими вченими. Новинка носить назву True love tester і орієнтована виключно на жіночу аудиторію, оскільки являє собою бюстгальтер. Що ж в ньому такого особливого?



А всередині нього вшитий датчик для визначення частоти серцевих скорочень. Закохалася? Тоді твоє серце просто почне вилітати з грудей, а це вже буде зафіксовано «розумним» гаджетом і передано по Bluetooth на iPhone. Останній, завдяки вбудованому додатком, проведе аналіз отриманих даних і винесе вердикт.



Якщо гаджет не зафіксує справжню емоцію, то бюстгальтер і не відкриється (застібка добре зафіксована). У разі позитивної відповіді iPhone може дати зелене світло на будь-які дії, послабивши фіксацію бюстгальтера. Подробиці дивіться на відео.





Ось таке злиття науки і любові. Одна з цілей створення - це огорожа жіночої половини від необдуманих вчинків. Наприклад, звичайні пориви тіла та подальше задоволення пристрасті або ж просто вплив інтоксикації алкоголем. Строго кажучи, на ринку може з'явитися «розумний» гаджет контролю «моральності.

Немає коментарів:

Дописати коментар