четвер, 30 жовтня 2014 р.

Apple стежить за умовами праці у ключових постачальників

В поточному році багато правозахисників вельми негативно відгукувалися про Apple через небажання компанії покращувати умови праці на фабриках виробників комплектуючих.


Через деякий час Apple стала приділяти набагато більше уваги умовам праці у своїх ключових постачальників, а сьогодні компанія опублікувала на своєму сайті інформацію про більш ніж 1 мільйон робочих.


Згідно з офіційними даними, в 88-97% випадків постачальникам вдалося дотримати 60-годинний робочий тиждень. Як зазначає Apple, перевищення цієї норми можливе з урахуванням добровільного згоди з боку робітників під час високого попиту на ключові комплектуючі.



Apple стежить за умовами праці у ключових постачальників


«Тепер ми аналізуємо інформацію про 1 мільйон робочих у наших постачальників. В обмежений часовий період ми дозволяємо постачальникам збільшувати 60-годинний робочий тиждень для тих співробітників, які готові добровільно працювати понаднормово», - повідомляє Apple.


В найближчому майбутньому Apple планує посилити «спостереження» за співробітниками постачальників, що дозволить поліпшити умови їх праці.

Немає коментарів:

Дописати коментар