четвер, 30 жовтня 2014 р.

Програми зі знижкою на 11 січня

Практикується розробниками додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступних в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січня Рейтинг: 373

MyBrushes Pro

Програми зі знижкою на 11 січня
99 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 11 січня

MyBrushes Pro - є унікальним додатком для малювання, призначеним для створення зображень і відтворення всього процесу малювання на необмеженому розмірі полотна. Воно підтримує введення тексту і миттєву обробку зображень. З MyBrushes ви зможете креслити, малювати і ділитися своїми шедеврами коли і де завгодно з іншими любителями мистецтва. MyBrushes Pro відрізняється простим і зручним інтерфейсом, не вимагає спеціального знання колірних систем на зразок RGB, HSV та інших.

Підтримувані пристрої: iPad, iPad 3, iPad 2, iPad Mini 4G, iPad Mini
Розмір: 23.9 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: effectmatrix

Програми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січня Рейтинг: 6088

Star Walk HD

Програми зі знижкою на 11 січня
99 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 11 січня

Star Walk допоможе вам дізнатися все про зірок одним помахом руки. Досить підняти iPad до неба, і ви побачите на екрані назви зірок і планет, що вас оточують, не важливо, день зараз чи ніч. Ви багато дізнаєтеся про сузір'я, туманностях і метеоритних дощі, які раніше були доступні людському погляду тільки за допомогою телескопа в безмісячну ніч далеко від міста.

Підтримувані пристрої: iPad Mini, iPad 2, iPad, iPad Mini 4G, iPad 3
Розмір: 79.0 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Vito Technology Inc.

Програми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січня Рейтинг: 20358

Clear Day (Weather HD)

Програми зі знижкою на 11 січня
99 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 11 січня

Clear Day (колишній Weather HD) - це новітня версія, що поєднує в собі магію і революційні можливості Clear Day, вперше реалізовані в даному додатку. Вона включає в себе зображення, тривимірні карти, революційну точність подання даних за допомогою MultiForecast, інтеграцію з соціальними мережами і так далі. The New York Times пише: «Clear Day піднімає користувача до самих хмар і розгортає перед нею чітку погодну карту в реальному часі, яка заткне за пояс всі дурні інтернет-іконки з сонечками, дощиком і хмарками.»

Підтримувані пристрої: всі
Розмір: 287.3 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: vimov, LLC

Програми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січняПрограми зі знижкою на 11 січня Рейтинг: 2556

oneSafe

Програми зі знижкою на 11 січня
329 руб. 169.00 руб.
Програми зі знижкою на 11 січня

Важко запам'ятовувати логіни і паролі, якими сучасне життя вас обтяжила? Забуваєте пін-код банківської картки як раз в той момент, коли вам потрібно її використовувати? Тепер вони будуть у вас завжди під рукою і в повній безпеці. oneSafe збереже вашу конфіденційну інформацію і секретні документи в надійному і завжди доступному для вас місці. Ви зможете заходити на веб-сайти прямо з вікна програми. Яку інформацію ви зберігали, oneSafe адаптується до ваших смаків та уподобань, дозволяючи самостійно змінювати стилі оформлення.

Підтримувані пристрої: iPhone 5, iPad 2, iPhone 4S, iPhone 3GS, iPad Mini 4G, iPhone 4, iPad Mini
Розмір: 33.7 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Lunabee Pte. Ltd.

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар