середу, 29 жовтня 2014 р.

Опубліковано звіт про внесок Apple в економіку Купертіно

Опубліковано звіт про внесок Apple в економіку Купертіно
Компанія Apple опублікувала на своєму сайті

доповідь під назвою «Фінансово-економічний внесок Apple в добробут Купертіно - сьогодні і в майбутньому». Головне зміст документа - оцінка внеску компанії в міську економіку і прогноз його зростання після введення в експлуатацію Кампусу 2, відомого також як «Космічний корабель».



За даними на 2012 рік, Apple забезпечила близько 40% всіх існуючих робочих місць в Купертіно, надавши роботу 16 тис. осіб. Також Apple сприяла створенню ще 420 робочих місць, не пов'язаних безпосередньо з роботою в компанії.





З 16 тис. співробітників Apple 1 285 осіб проживають в Купертіно, їх сумарний заробіток в 2012 році склав більше $159 млн. Після запуску Кампусу 2 число проживаючих у місті співробітників збільшиться до 1 906, а їх річний заробіток перевищить $236 млн. Фінансовий внесок Apple в бюджет міста зросте на $3, 2 млн і складе $11, 2 млн. Apple є головним джерелом доходу для Купертіно, забезпечуючи до 18% його бюджету.






Опубліковано звіт про внесок Apple в економіку Купертіно





Крім будівництва «Космічного корабля» Apple планує витратити $66 млн на благоустрій навколишньої території та спорудження об'єктів громадського користування. Також Apple має намір щорічно виділяти близько $35 млн на підтримку власної програми пасажирських перевезень.



Немає коментарів:

Дописати коментар