четвер, 30 жовтня 2014 р.

Pixelworks поставляє чіпи для iTV

Pixelworks поставляє чіпи для iTV

Інформація про співпрацю з Apple спонукає багатьох інвесторів активно скуповувати акції будь-якої компанії, що в наслідку позитивно впливає на їх вартість. Саме це і сталося сьогодні з компанією Pixelworks, акції якої зросли на 39% на тлі інформації про співпрацю з Apple від Комісії з цінних паперів і бірж США (SEC).





На поточний момент Apple приносить близько 10% від всього прибутку Pixelworks, що становить майже $5 млн. Співробітники порталу SeekingAlpha припускають, що Apple використовує технології Pixelworks для розробки власного телевізора iTV, чутки про яке вже давно з'являються в Мережі.






«Pixelworks проектує і розробляє чіпи, а також напівпровідникові рішення для коректної обробки відеозображення. Наші продукти дозволяють виробникам розробляти дисплеї та проектори з будь діагоналлю дисплея, а також високою якістю зображення при мінімальному енергоспоживанні», - зазначено в офіційно поданих документах для SEC від Pixelworks.




Pixelworks поставляє чіпи для iTV



Втім, представники Pixelworks не демонструють особливого бажання розкривати інформацію про те, над чим саме працює Apple з використанням чіпів компанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар