вівторок, 28 жовтня 2014 р.

Кращі гумористичні книги в додатку Loudbook

Кращі гумористичні книги в додатку Loudbook

Всім відомо, що сміятися частіше просто необхідно для свого здоров'я. Вважається, що одна хвилина сміху подовжує життя на цілих 5 хвилин. І дійсно, дослідження підтверджують, що сміх не тільки заряджає людину енергією і підвищує настрій, але має оздоровчий і загальнозміцнюючою дією, і навіть впливає на події, що відбуваються в організмі біологічні процеси.


Але оскільки нам часто не до сміху, зняти напругу в потрібний момент і налаштуватися на позитивну хвилю нам допоможе почуття гумору.


Сьогодні ми представляємо вам книги в гумористичному жанрі, десятки яких доступні сьогодні в аудиобиблиотеке

Loudbook. Це і класичні гумористичні твори і новинки останніх років, про яких піде мова.



Поребрик з бордюрного каменю. Порівняльне петербургомосквоведение


Ольга Лукас - один з найвідоміших авторів в Рунеті. Її іскрометні гумористичні мініатюри про подібності і розходження між жителями Москви і Санкт-Петербурга спочатку з'явилися в Інтернеті, в ЖЖ-спільноті «bordur_porebrik», яке швидко стало одним з найпопулярніших блогів. А вийшла пізніше книга «Поребрик з бордюрного каменю» відразу стала культовою. Це історії з життя москвича і питерца, а також їх друзів, подруг, нащадків і далеких предків. Автор поміщає своїх героїв в самі різні ситуації, сумісні з життям, а також з честю і гідністю. А вони видряпується (або не видряпується) з цих ситуацій з істинно московської винахідливістю і з істинно пітерської ввічливістю, іноді плутаючи одне з іншим. Перед вами два вигаданих персонажа, в яких деякі слухачі із задоволенням впізнають себе. Пітерець надів капелюх, тому що культурний, ціпок у руки взяв, бо надивився «Доктора Хауса», - і ходить задоволений. А москвич начепив окуляри, тому що модний, навушниками оперезався, тому що кіно йому дивитися колись, а аудіокнигу «Короткий зміст останніх п'яти сезонів фільму "Доктор Хаус"» йому послухати хочеться, щоб не відставати від моди.



Кращі гумористичні книги в додатку LoudbookКращі гумористичні книги в додатку Loudbook



Анекдот з особистого життя


У збірник включені дотепні вислови та жарти, акторські байки і життєві історії, автор або головна героїня яких одна з найвидатніших актрис XX століття - Фаїна Георгіївна Раневська. Непересічна особистість з дивним почуттям гумору, вона прожила довге, насичене життя і мала славу уїдливою особи і філософа. Гострою на язик актрисі належало безліч їдких і влучних висловів. У розмові Раневська часто не соромилася в виразах, а її геніальні фрази відразу ж ставали крилатими. Передаються з уст в уста, вони розліталися по Москві иобрастали деталями. В історіях про Раневської важко відділити правду від вимислу, те, що сталося саме з нею, від того, що їй приписується.



Про баб. Збірник


Поява цієї книги - свято для слухача! Слухати її легко і приємно. Проза Михайла Барановського-це гарантія вашого відмінного настрою! Гомерично смішний


і водночас зворушливий збірка оповідань відомого кіносценариста ("Сестри Королеви", "Година Волкова", "Таксистка", "Дівчатка"), написаний тонко і афористично, одне


з тих рідкісних видань, що створює у читача враження, що він і сам би так написав, якби вмів.



Кращі гумористичні книги в додатку LoudbookКращі гумористичні книги в додатку Loudbook



Любовні ігри по Інтернету


...Хто б міг подумати, що невелика помилка в оголошенні на сайті знайомств в Інтернеті призведе до таких трагічних наслідків з викраденням і вбивствами...



Гастролер


Представлену аудіокнигу цілком заслужено можна назвати художнім твором, незважаючи на те, що розповідь ведеться від особи шоумена Трахтенберга. Герой цього веселого авантюрного екшна відправляється в якусь африканську країну Нубію на запрошення місцевого короля і потрапляє у вир пригод, екзотичних і божевільних, безглуздих і непередбачуваних. Текст твору читає сам автор - Роман Трахтенберг. Його виконання відрізняє іскрометне почуття гумору, властива автору самоіронія, талант великого оповідача, що помітно виділяє цю аудіокнигу з ряду подібних видань, робить її яскравою і неповторною.



Кращі гумористичні книги в додатку LoudbookКращі гумористичні книги в додатку Loudbook



Піар під час чуми, або кому на Русі жити


"Росія - як збільшувальне скло. Все, що на Заході здається нормальним, потрапляючи до нас, за рахунок нашої не приборканою рамковим мисленням енергії розбухає і приймає такі забавні форми, що часом здається, ніби живеш не в країні, а в кімнаті сміху". І щоб кімната сміху не перетворилася раптом в кімнату страху або в палату № 6, не можна ні на секунду забувати, де ми знаходимося. Письменник-сатирик Михайло Задорнов вже багато років успішно нагадує нам про це у своїх книгах і виступах, а життя не втомлюється підкидати матеріал для нових міркувань, наблюдашек і психаханек. Ось, наприклад, піар-технології.



Записки кота Шашлику


Ви ніколи не замислювалися над тим, що твориться в голові у вашого домашнього улюбленця котика, пухнастого животика? Ви впевнені, що він дійсно любить вас неземної


любов'ю, а на коліна підіймається тільки для того, щоб показати вам своє розташування? Ви знаєте, чому коти не люблять собак? Ви здогадуєтеся, що саме думає про


вас цей маленький негідник? Відповіді на ці питання ви отримаєте, прослухавши повну версію знаменитого інтернет-бестселера "Записки кота Шашлику".



Кращі гумористичні книги в додатку LoudbookКращі гумористичні книги в додатку Loudbook



Записки нареченої програміста


"Записки нареченої програміста" - легенда і культ вітчизняної Мережі, інтернет-бестселер, в нашій країні граючи за популярністю перевершив всі західні аналоги.


Як приборкати дивне створення по імені "комп'ютерник", як дотягти його за вуха до загсу і при цьому не збожеволіти? Але навіть прослухав повний курс приборкання, дівчата, не намагайтеся повторити це вдома!


Безкоштовний додаток

Loudbook, існуючий у версії для iPhone, так і iPad, пропонує можливість, користуючись функцією In-App Purchase, набувати зібрані в ньому книги. Крім можливості завантаження, що сподобалася книги з величезної колекції прямо через додаток, в ньому також присутні функціонал для створення своєї особистої бібліотеки, зручний і простий у використанні аудіоплеєр для прослуховування книг і підтримка багатозадачності.

Немає коментарів:

Дописати коментар