вівторок, 28 жовтня 2014 р.

Apple працює над iTunes 11 з підтримкою iOS 6

Apple працює над iTunes 11 з підтримкою iOS 6

Стало відомо, що Apple почала розробку версії iTunes 11. Робота стартувала незадовго до виходу iTunes 10.6 і головним чином сфокусована на внутрішній переробці програми, а не косметичних змін. Однак Apple, як правило, розробляє різні частини програмних продуктів у різних командах, або в різний час, так що є всі шанси, що на рівні інтерфейсу нова версія iTunes також помітно зміниться.


Нова версія програми iTunes буде підтримувати майбутню операційну систему iOS 6 і прийдешні нові пристрої Apple. Як правило, випуск чергового iTunes відбувається автономно і не прив'язується до випуску нової операційної системи або пристрою. Тому, цілком може статися, що раніше з'явиться iOS 6, а версії iTunes 10.x просто отримає апдейт сумісності.


В контексті розробки нового iTunes, також, мусуються чутки про вихід перероблених iTunes Store і App Store на межі літа-осені 2012. У поточному році Apple, як раз під ці розробки, придбала компанію Chomp, співробітники якої влилися в команду, розробляє поліпшену систему пошуку і відображення контенту в додатку iTunes і онлайн-магазині.


Очікується, що в iTunes 11 з'явиться глибока інтеграція з сервісом iCloud, який включить у себе iTunes Match, iTunes in the Cloud, систему бекапа iCloud iOS і багато іншого.


Нижче наведено скріншот з внутрішнього білду iTunes 11.



Apple працює над iTunes 11 з підтримкою iOS 6

Немає коментарів:

Дописати коментар