середу, 29 жовтня 2014 р.

Команда Apple TV шукає двох інженерів по роботі з контентом

Команда Apple TV шукає двох інженерів по роботі з контентом

Згідно повідомленням, опублікованому минулого тижня, нова телевізійна приставка Apple TV буде анонсована вже в квітні, а її поява в продажу заплановано на осінь поточного року. Тим часом, компанія з Купертіно не тільки розширює мережу контент-провайдерів, але і наймають додаткових працівників для роботи з новими партнерами.



На цьому тижні з'явилися дві нові вакансії, пов'язаних із забезпеченням якості контенту потокового мовлення. На першу позицію здійснюється пошук кандидата, який буде надавати технічну підтримку постачальників і допомагати в інтеграції їх вмісту на телевізійну приставку Apple TV. Друга вакансія пов'язана з контролем якості програмного забезпечення, шуканий співробітник також буде працювати з постачальниками, виявляючи проблеми в програмному забезпеченні і контенті і працюючи над їх усуненням.



Судячи з низки чуток, платформа нової приставки зазнала серйозні зміни, і стороннім розробникам потрібно чимало часу, щоб адаптувати свої програми для нового пристрою. Передбачаючи можливі проблеми, Apple намагається мінімізувати складнощі, щоб перехід на нову платформу пройшов легко і в найкоротші терміни.

Немає коментарів:

Дописати коментар