неділю, 29 червня 2014 р.

YouDo - кожне завдання знаходить свого виконавця

YouDo - кожне завдання знаходить свого виконавця

В сучасному мегаполісі далеко не у всіх є час на виконання різних справ, які потрібно терміново зробити. Банальним прикладом такого завдання може служити установка будь-якої техніки або її покупка в спеціалізованому магазині, в якому немає зручною для покупця доставки. Однак, деякі люди готові з задоволенням можуть надати вам свою допомогу у вирішенні таких проблем за певну плату.


Саме на цій концепції і заснований новий мобільний сервіс

YouDo, який дозволяє знаходити потрібних людей, готових вирішити поставлені перед ними завдання, ніж заощадять вам час, а самі, в свою чергу, отримають можливість "попутного" додаткового заробітку.



YouDo - кожне завдання знаходить свого виконавця YouDo - кожне завдання знаходить свого виконавця


Механізм роботи YouDo гранично простий-користувачеві необхідно розмістити власне завдання, після чого всі підписані на нього або просто знаходяться поруч виконавці отримають повідомлення про доступне замовленні. Замовник може самостійно обрати виконавця з рейтингом або за краще пропозицією.


Звичайно ж, для багатьох користувачів залишається головним збереження і цільове використання їх грошових коштів і саме тому при створенні завдання кошти користувача резервуються в системі YouDo. Після правильного виконання завдання виконавець відразу ж може отримати свою плату за виконану роботу.



YouDo - кожне завдання знаходить свого виконавцяYouDo - кожне завдання знаходить свого виконавця


На поточний момент в YouDo присутні наступні категорії доступних завдань: купити і доставити, прибирання та допомога по господарству, відвезти і привезти, дрібний побутовий ремонт, віртуальний помічник, установка і ремонт техніки, заходи та промоакції, комп'ютерна допомога. Проте, розробники не зупиняються на досягнутому і продовжують розширювати список доступних категорій.


Процес створення нового завдання нескладний: користувач вибирає потрібну категорію, після чого складає завдання, докладно описуючи всі побажання до виконання, а також вибираючи вартість, яку він готовий заплатити виконавцю.


Досить незвично, що абсолютно всі спірні ситуації замовників з виконавцями готова вирішити адміністрація сервісу. Крім цього варто відзначити, що всі виконавці перед додаванням в сервіс повинні пройти співбесіду в компанії YouDo, в ході якого проводиться перевірка їх кваліфікації, а також достовірності персональної інформації. Досить зручно, що зв'язатися з представниками сервісу можна за допомогою таких соціальних мереж, як

ВКонтакте і Facebook.


За рахунок відсутності посередників ціни на виконання робіт від виконавців YouDo до 60% нижче, ніж у схожих компаній з надання аналогічних послуг.



YouDo - кожне завдання знаходить свого виконавцяYouDo - кожне завдання знаходить свого виконавця


Хочеться відзначити чудовий дизайн додатка, який обов'язково сподобається багатьом користувачам за рахунок непоганого рівня опрацювання і симпатичного оформлення.


Лише за останні чотири місяці в сервісі було виконано більше 1 тисячі завдань, що свідчить про його високої популярності серед користувачів. Серед стандартних, серед завдань зустрічалися і вельми неординарні - наприклад, "доставити з Барселони до Москви причіп", допомогти організаторам у проведенні Пікніку "Афіші" (брало участь понад 70 виконавців), взяти автограф у зірки і багато іншого.


Підводячи підсумок, можна сказати, що на поточний момент YouDo є досить цінним сервісом для тих користувачів мобільних пристроїв, яким свого часу обходиться дорожче самостійного вирішення побутових питань. Завдяки YouDo їм гарантоване якісне виконання поставлених ними завдань. Той же, хто хоче підробити і має для цього час і технічні можливості у відповідності з поставленим завданням, оцінить YouDo в іншій якості - як майданчик для отримання додаткового заробітку.



Завантажити додаток сервісу YouDo можна в App Store абсолютно безкоштовно. Знаходьте один одного і будьте один одному корисні.


Крім того, розробники надають нашим читачам промокод (42523525), ввівши який кожен користувач програми отримує на рахунок 350 рублів (Цієї суми достатньо для замовлення доставки документів по Мск (термінової протягом 2 годин) наприклад, або замовити каву з Srarbucks).


По скріншотам нижче ви можете побачити процес його активації.



YouDo - кожне завдання знаходить свого виконавцяYouDo - кожне завдання знаходить свого виконавця



YouDo - кожне завдання знаходить свого виконавця

Немає коментарів:

Дописати коментар