понеділок, 30 червня 2014 р.

Святкові дні - найбільш небезпечні для iPhone

За свідченням співробітників сервісних центрів з ремонту ідевайсов, більше всього користувачів iPhone звертається до них після свят, а найчастіша причина несправності смартфона - «утоплення» в унітазі. Причина зрозуміла: захмелілі з нагоди свята власники схильні забувати про те, що в їхньому задньому кишені лежить дорогоцінний девайс.





Темі «святкових утоплеників» присвячена стаття канадської журналістки Ребеки Экклер. Про масштаби проблеми їй розповів власник мережі майстерень iRepair.





«Найбільше клієнтів у нас на наступний день після свята, тому що люди відвідують бари і випивають. По суботах теж багато народу - в п'ятницю ввечері випивають теж». У майстерні iRepair з утопленими телефонами по суботах звертаються 20-25 осіб. І перше питання, який їм задають: «Що сталося? »






Святкові дні - найбільш небезпечні для iPhone




Втім, люди соромляться сказати, де побував їх телефон: «Багато знизують плечима і щось бурмочуть. І ти відразу розумієш, в чому справа. Або кажуть, що упустили в калюжу, або придумують ще якесь безглузде пояснення». Тому всі майстри iRepair працюють з «утоплениками» тільки в гумових рукавичках.





Одна з клієнток iRepair була більш відвертою: «Це огидно. Тобі доводиться вирішувати, вишукувати його звідти або залишити там і змити. Я відчувала себе жахливо. Як ніби в унітазі виявилася вся твоя життя». І ці почуття зрозумілі, адже багато хто дійсно не уявляють собі життя без свого смартфона.





Постраждалий від води iPhone можна полагодити, і чим швидше, тим краще. Майте на увазі, навіть якщо після «купання» iPhone ще працює, воду з нього необхідно видалити, інакше її вплив проявиться згодом. Але якщо у вас є звичка носити iPhone в задній кишені, то варто задуматися про покупку водонепроникного чохла.




Немає коментарів:

Дописати коментар