неділю, 29 червня 2014 р.

«Best App Price» - програма для розробників

«Best App Price» - програма для розробників

На нашому сайті можна знайти безліч оглядів ігор самих різних жанрів і додатків різної тематики. Сьогодні настав час внести дещо нове у стандартний набір. Мова піде про унікальний у своєму роді додатку -

«BestAppPrice». І варто відразу обмовитися, що додаток буде дуже корисно розробникам, зрозуміло, додатків для якої платформи.


Одна з головних проблем продажу своїх творінь - правильно визначити його ціну. Завысите ціну - ніхто не буде купувати, поставите маленький цінник - є можливість не окупитися. Так ось основне призначення

«BestAppPrice» - це допомогти підібрати найкращу ціну на ваш додаток в App Store і отримати максимальний прибуток. Подивимося на нього уважніше.


По своїй суті, це свого роду калькулятор, результатом роботи якого буде найкращий варіант вашого цінника. Перш ніж скористатися програмою, вам потрібно мати трохи статистики покупок вашого додатка. Як її отримати: один тиждень ставите низьку ціну, ну наприклад 0.99$ і дивіться кількість покупок, а на наступній подорожче - 3.99$ і аналогічно підраховуєте тих, хто придбав ваше творіння. Потім просто вбиваєте ці дані

«BestAppPrice»натискаєте «Обчислити кращу ціну! » і отримуєте результат. Програма покаже вам, який дохід ви мали за кожен цінник, ну і, звичайно ж, найголовніше - оптимальну ціну з прогнозом завантажень і прибутку. Всією цю інформацію можна надіслати на пошту або почати розрахунок заново. Варто відзначити, щоб отримати найкращий результат, а точніше найбільшу прибуток, треба проводити подібні тести регулярно з найбільш актуальною інформацією.



«Best App Price» - програма для розробників«Best App Price» - програма для розробників


Крім того, за відповідної клавіші у лівому верхньому куті можна отримати довідку, дізнатися про авторів та подивитися інші їх застосування. А в правому верхньому куті знаходиться кнопка перегляду статистики, тут зберігаються всі ваші попередні розрахунки. Деколи дуже цікаво поспостерігати за своїми продвижениями.


Інтерфейс програми виконаний вельми непогано, все просто і зрозуміло, додатком легко користуватися, воно й не дивно адже програма, по суті, позбавлена всяких додаткових меню і налаштувань. Не думаю що у кого - небудь виникнуть питання по роботі з нею.



«Best App Price» - програма для розробників«Best App Price» - програма для розробників


Це додаток реально допоможе не тільки спростити рішення фінансових питань, але і домогтися максимального прибутку. Я вважаю, що його зобов'язаний мати кожен розробник на своєму яблучному девайсі, так що не проходите мимо.


Додаток можна придбати за ціною

$0.99 за ссылке в App Store.

Немає коментарів:

Дописати коментар