понеділок, 30 червня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 19 січня

В цій рубриці публікуються короткі огляди програм з усіх регіональних App Store, які стають безкоштовними на обмежений час. Завантаживши додаток в рамках промо-акції його видавця, ви отримуєте безкоштовно довічно, всі його оновлення в майбутньому так само безкоштовні.
Безкоштовні додатки на 19 січняБезкоштовні додатки на 19 січняБезкоштовні додатки на 19 січняБезкоштовні додатки на 19 січняБезкоштовні додатки на 19 січня Рейтинг: 20

3 аудіокниги всім безкоштовно в додатку VoxClub

Безкоштовні додатки на 19 січня
99 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 19 січня

VoxClub - самий зручний плеєр для аудіокниг, в якому ви знайдете найбільший каталог книг з безліччю унікальних функцій. Також це - сучасний дизайн, повна сумісність з iOS7, можливість прослуховування книг на будь-якому пристрої, скачування книг на комп'ютері, стабільна і швидка робота, закладинки в книжках, синхронізація з сервером, позначки і коментарі в книгах, підтримка докачки, можливість відкласти закачування, управління гарнітурою і стандартним плеєром Apple, управління по Bluetooth з автомобіля і багато іншого. Скачати тимчасово безкоштовні книги можна в програмі «Аудіокниги VoxClub» у розділі «Мої книжки».

Підтримувані пристрої: iPhone5s, iPhone 4S, iPad Mini, iPhone5c, iPad 2, iPad Mini 4G, iPa
Розмір: 5.7 MB
Мова: UA
Видавець: Steam Distributor LTD

Безкоштовні додатки на 19 січняБезкоштовні додатки на 19 січняБезкоштовні додатки на 19 січняБезкоштовні додатки на 19 січняБезкоштовні додатки на 19 січня Рейтинг: 2553

Вузли 3D

Безкоштовні додатки на 19 січня
33 руб. безкоштовно
Безкоштовні додатки на 19 січня

Зав'язуйте, развязывайте і обертайте пальцем більше вісімдесяти п'яти вузлів в 3D. Це додаток дозволить вам поглянути на вузли абсолютно по-новому. Беріть шматок мотузки і розважайтеся. Дивіться, як зав'язуються вузли; призупиняйте анімацію або міняйте її швидкість в будь-який момент часу, повертайте вузли на 360 градусів, щоб вивчити їх з усіх боків; наближайте вузли, щоб їх розглянути у всіх подробицях; керування вузлами на екрані з допомогою мультисенсорных жестів і багато іншого.

Підтримувані пристрої: iPad Mini 4G, iPad 2, iPad 3, iPhone5s, iPhone5c, iPad Mini, iPhone 3GS, iPod Touch 4G
Розмір: 49.7 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Nynix

Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар