суботу, 28 червня 2014 р.

Огляд 100 floors

Огляд 100 floors

Ігрова індустрія казуальних аркад для ідевайсов зовсім недавно розродилася ще одним цікавим хітом, який не так давно зайняв топ-1 найбільш скачуваних додатків в AppStore. І поки його рейтинги починають потроху здавати, ми пропонуємо вашій увазі огляд чергової класної гри

100 Floors.


Малоймовірно, що за такою грою може ховатися якийсь сюжет. По суті, кожен рівень являє собою окремий ліфт, наше завдання - відкрити ліфт і поїхати на наступний поверх-рівень. З назви гри зрозуміле, скільки рівнів необхідно подолати, щоб її пройти. Проте, гра не здається такою простою, як можна було б уявити насправді.



Огляд 100 floors


У грі використовуються всі можливості вашого девайса, починаючи з мультитач, і закінчуючи гіроскопом. Ліфти відкриваються не просто так, а після натискання певної кнопки, або комбінації кнопок, або процесом вигнання горили, яка, власне, двері і сторожить. Виганяти її доведеться бананом, який захований в купі фруктів, що лежить поблизу. Те ж саме відбувається і з драбиною, яка перегороджує вхід у ліфт - нам досить покласти девайс екраном вниз, імітуючи нахил, щоб драбина впала.



Огляд 100 floors


Гра нагадує геймплеєм колись гучну Stupid PRO, яка займалася тим, що вираховувала ваш IQ. Були використані аналогічні прийоми з перекочуванням девайса, поворотами девайса, мультитачными загадками. Тому для тих, хто вже має досвід у подібних програмах, розібратися не складе ніякої праці. Інша проблема - відсутність підказок як таких перетворює гру в щось типу «затапай мене повністю», тому що зрозуміти, що в даний момент потрібно просто знайти той самий банан можна не відразу, так чого вже говорити про те, коли потрібно в певній послідовності расщелкать гвоздики на двері.



Огляд 100 floors


Незважаючи на гадану банальність, подкупную простецкую графіку і нехитре назву, грається все це дуже цікаво, і деколи навіть весело. Можна було б, звичайно, порадити розробникам подумати щось щодо системи підказок - наприклад, можливість вибрати підказку один раз за 5 рівнів, приміром, і життя різко піде на лад. Але деякі умільці вже виклали на ютуб проходження гри, так що можна підглядати і туди.

Немає коментарів:

Дописати коментар