понеділок, 30 червня 2014 р.

Samsung поки не готова до впровадження сканерів сітківки ока

Samsung поки не готова до впровадження сканерів сітківки ока

Нещодавно в Інтернеті з'явилася інформація про те, що компанія Samsung планує оснастити свої смартфони сканером сітківки ока, і що інновація може з'явитися вже в наступному поколінні смартфонів Galaxy S5. Тим не менш, Korean Press спростовує ці чутки, вважаючи, що подібна технологія поки не готова прийти на ринок, і сканер сітківки ока навряд чи з'явиться в смартфонах у найближчі пару років.



У вчорашньому повідомленні Korean говориться, що для технології ідентифікації користувача по сітківці ока на пристрої має бути встановлена окрема спеціально розроблена камера, впровадження якої не тільки серйозно вплине на дизайн смартфона, але і зробить його більше і важче. Крім того, використання такого роду ідентифікації може викликати труднощі при використанні мобільного телефону за кермом, у громадських місцях і при умовах недостатнього освітлення.



Тим не менше, Samsung дійсно намагається запатентувати сканер сітківки ока в мобільних пристроях для можливого використання в майбутньому і займається дослідженням можливостей даної технології.

Немає коментарів:

Дописати коментар