понеділок, 30 червня 2014 р.

O CAR - ідеально для авто

O CAR - ідеально для авто

O CAR - ідеально для авто



У сучасному автомобілі є багато систем, які призначені для інтеграції з iPhone, але Oxygen Audio виводить цей "процес" на зовсім інший рівень. Oxygen Audio O CAR перша автомагнітола, яка була спеціально зроблена під iPhone, ВІД початку і ДО кінця.



Oxygen Audio O CAR працює з iPhone 3G, 3GS і iPhone 4.



O CAR - ідеально для авто



Попрощайтеся з Aux кабелем, FM-передавачами і Bluetooth адаптерами, ця система дозволяє встановити iPhone в док станцію вбудовану в автомагнітолу Oxygen Audio O CAR. Ви можете відрегулювати підставку для використання в будь-якому положенні як вертикальному, так і горизонтальному.



O CAR - ідеально для авто



Oxygen Audio O CAR ідеально підходить для GPS-навігації, а також додатків, такого роду як Pandora.In. Oxygen Audio O CAR має підтримку RDS для радіостанція AM / FM діапазонів, Bluetooth, 4-канальний 55-ватний підсилювач. Тобто ви маєте можливість підключення свого iPhone "безпосередньо" до акустичної системи автомобіля.



Спочатку про Oxygen Audio O CAR було оголошено в минулому січні на виставці CES 2011, і ось, нарешті, цей пристрій доступно для продажу за ціною близько $ 300 але на жаль поки тільки в США.





У комплекті з магнітолою йдуть 2 захисних чохла для iPhone 3G, 3GS і iPhone 4 відповідно.



Технічні характеристики магнітоли ви можете подивитися на сайті виробника.

Немає коментарів:

Дописати коментар