понеділок, 30 червня 2014 р.

[Новорічна роздача промо-кодів] BK Player

[Новорічна роздача промо-кодів] BK Player

Соціальні мережі з кожним днем все міцніше входять в наше життя. Сьогодні люди не тільки переписуються в ВКонтакте, але і слухають музику і дивляться там відео. Але, як знають активні користувачі, прослуховувати композиції через WEB-форму на iPhone неможливо, тому доводиться використовувати спеціальні програми з App Store. Розробники appz4friendz випустили

додаток "BK Player" для iPhone і iPad.


Якщо ваш плейлист під ВК відрізняється від медіатеки iPod, то у вас, напевно, ситуація, коли хочеться послухати яку-небудь пісню, перебуваючи далеко за містом, а в iPhone цієї мелодії немає - тільки ВК. Щоб таких ситуацій було якомога менше", BK Player" може закачувати пісні на пристрій, щоб потім їх можна було б прослухати без активного підключення до Інтернету.






[Новорічна роздача промо-кодів] BK Player [Новорічна роздача промо-кодів] BK Player




Але основне завдання програми - це відтворення і закачування музики і відео. Причому, якщо аудіо завантажується в стандартній якості, то при відтворенні відео вам потрібно вибрати його якість. Якщо у вас є AirPlay-пристрій, то на нього можна транслювати медіа-контент прямо з iPhone і iPad.






[Новорічна роздача промо-кодів] BK Player [Новорічна роздача промо-кодів] BK Player




Програма має доступ до аудіо та відео ваших друзів, що дозволяє зручно прослуховувати їх улюблені треки всього у кілька тапов! Їх пісні і відео теж можна закачати до собі iPhone або iPad або додати до себе на сторінку. Причому завантажувати одночасно можна не тільки декілька файлів, але робити це навіть у фоновому режимі!






[Новорічна роздача промо-кодів] BK Player




Програма вміє працювати з сервісом "Групами", звідки можна завантажувати і прослуховувати аудіозаписи. У програмі можна створювати як онлайн-плейлисти, які будуть видні в соціальній мережі, так і оффлайн - тільки в програмі. Взагалі "BK Player" - це потужна програма, яка вміє робити практично все з медіа-контентом з ВКонтакте!










З моменту останньої публікації з'явилося кілька нововведень:


- Додана свайп-перемотування вперед/назад в аудіо і відео плеєрах


- Змінений зовнішній вигляд аудіо плеєра


- Додана повна підтримка горизонтального положення


- Додано пошук по артисту, використовуючи довге натискання на потрібній пісні


- Змінена робота з YouTube у зв'язку з тим, що Apple відмовився від стандартного додатка YouTube.


- Додана підтримка Аудіо рекомендацій


- Додана можливість відключати YouTube ролики в пошуку


- Змінено іконка програми


і багато іншого.








Кожен зареєстрований користувач може

залишити заявку на отримання промокода на сторінці розіграшу промо-кодів (для цього потрібно натиснути на посилання "Залишити заявку на промокод"). Заявки приймаються тільки таким чином. Не треба залишати їх у коментарях або просити там промокод. Всі промокоди розподіляються програмою випадковим чином серед претендентів. Після закінчення розіграшу потрібно буде знову зайти на сторінку програми. Якщо ви увійшли в число переможців, ви побачите свій промо-код. Якщо ви не виграли, то побачите повідомлення: "Промокод вам не дістався".



Немає коментарів:

Дописати коментар