понеділок, 30 червня 2014 р.

Apino Media Store - ваша кишенькова відеотека

Apino Media Store - ваша кишенькова відеотека

З розвитком російського сегменту індустрії мобільних додатків для iOS, в ньому завоював популярність і зміцнів формат аудіо-відео-бібліотеки. Користувач набуває вподобаний йому мультимедійний контент в додатку, а потім може його тут же подивитися або послухати, користуючись інтегрованим в нього плеєром. Задоволені і правовласники, які одержують за рахунок користувачів мобільних пристроїв нову аудиторію, і покупці, які купують легальний контент за прийнятними цінами.


Додаток

Apino Media Store, про який ми поговоримо сьогодні, вигідно відрізняється від більшості магазинів, що працюють за схемою In-App Purchase, деякими нововведеннями функціоналу, помірною ціновою політикою і певними жанровими пріоритетами.


Це - мультфільми і дитячі фільми, фільми для сімейного перегляду і комедії і мелодрами для батьків - «Лунтік», «Білка та Стрілка. Зоряні собаки», «Холлі і Доллі», "ЄРАЛАШ", "ПРО що говорять чоловіки", "Повернення мушкетерів", "Кохання-зітхання 2", "День радіо" та багато інших.



Apino Media Store - ваша кишенькова відеотека


В даний час в каталозі додатка більше 1000 позицій, однак у найближчій перспективі розробники з Apino Soft обіцяють додати ще 1 500 відео і більш 1 000 позицій аудіоконтенту (концерти, альбоми, документальні фільми, кліпи та концерти).


Весь контент представлений в додатку з згоди правовласників, серед партнерів проекту - анімаційна студія "Млин", компанія "Містерія Звуку", кіностудія "Центр національного фільму", "ЄРАЛАШ" та інші творці медійного контенту і правовласники.



Apino Media Store - ваша кишенькова відеотека


Додаток, яке

безкоштовно доступний в App Store, дуже зручне і просте у використанні. Після вибору позиції у "Каталозі", або кладемо товар у корзину, або додаємо в "Покупки", щоб придбати пізніше.


Також, у додатку впроваджено унікальний механізм придбання від

компанії Apino, який дозволяє завантажувати як окремі фільми, так і в збірках. Наприклад, можна повністю завантажити весь сезон «Лунтіка» за акції або купувати серії окремо.



Apino Media Store - ваша кишенькова відеотека


До речі, про спеціальних акціях. Вони будуть проводитися Apino Media Store регулярно. У дні акцій фільми і музику можна придбати за зниженою ціною або ж отримати зовсім безкоштовно.

Немає коментарів:

Дописати коментар