понеділок, 30 червня 2014 р.

[Відео] Огляд BlackBerry P'9981 Porsche Design і PlayBook

Платформа BlackBerry користувалася популярністю на однойменних пристроях компанії RIM, коли ніхто ще не чув про iPhone, Android і Windows Phone. При цьому вона залишається просунутої ОС і зараз, але популярною лише у вузьких колах.





За що віддані користувачі люблять BlackBerry? Спочатку смартфони від RIM були найбільш зручними гаджетами для швидкої відправки і прийому e-mail, забезпечували надійну і безпечну зв'язок, а також володіли зручними QWERTY-клавіатурами. Пізніше, платформа BlackBerry обзавелася такими цікавими можливостями як BlackBerry Message (сервіс безкоштовних повідомлень, що з'явився набагато раніше iMessage, але аналогічний йому). Але навіть на сьогоднішній день в пристроях BlackBerry є унікальний функціонал, що змушує багатьох користувачів залишатися лояльними до пристроїв даної компанії (приклад: можливість повної синхронізації планшета, телефону, включаючи управління дзвінками, СМС і т. д.) навіть зараз, коли на кожному кроці чути тільки про Android і iOS.


Чим ще цікаві гаджети Blackberry? Які найбільш актуальні планшети і смартфони даної фірми існують зараз? Що ще унікального в їх можливостях? Дивіться наш огляд і дізнаєтеся відповіді на питання, що цікавлять вас!



RIM BlackBerry PlayBook і P'9981 Porsche Design можна придбати в магазині iCult.ru



Немає коментарів:

Дописати коментар