понеділок, 30 червня 2014 р.

Ймовірність установки камери в Apple TV перебільшена

Ймовірність установки камери в Apple TV перебільшена

На даний момент Apple TV є одним з небагатьох продуктів компанії, не оснащених вбудованою камерою. Після публікації компанією з Купертіно ряду оголошень про набір персоналу, в Інтернеті почали з'являтися чутки про можливе додавання камери в телевізійну приставку для оснащення її функцією управління рухом.



«Команда програмного забезпечення камери займається організацією роботи камери у всіх інноваційних продуктах Apple, включаючи iPhone, iPad, AppleTV, iPod, iTunes і Mac OS», - зазначено у вакансії компанії.



Тим не менш, не варто сприймати текст оголошення буквально. Подібне формулювання з перерахуванням всіх передових продуктів вже давно використовується в описах вакансій Apple, і включення в список програмного продукту iTunes, не потребує власної камері, тільки підтверджує це правило. До того ж, досі ще не було опубліковано жодної вакансії, яка розповідає нібито апаратне забезпечення фотокамери для Apple TV.



Ймовірність установки камери в Apple TV перебільшена



Немає нічого неможливого в установці камери в телевізійну приставку, і було б дійсно зручно перемикати канали без необхідності шукати пульт дистанційного керування, але на даний момент якісь явні ознаки ведеться в цьому напрямку роботи відсутні.

Немає коментарів:

Дописати коментар