суботу, 28 червня 2014 р.

365 крилатих фраз - кожен день новий!

365 крилатих фраз - кожен день новий!

Якщо проаналізувати ринок App Store, то створюється враження, що більшість програм прості до неподобства. Можливо, це добре - адже користувачам не доводиться вчити багато інтерфейсів, як це роблять власники PC. Сьогодні у нас в редакції цікава програма, випущена російської студією De Cafe, "

365 крилатих фраз"чия ідея хоч і проста, але від цього не менш цікава.


Пізнавати нове ніколи не пізно - це мудрість століть. Можна сказати, що ця фраза стала "крилатою". Саме такі, а також менш відомі афоризми та цитати, ви зможете відшукати в сьогоднішньому додатку. Поради і цитати на кожен день - ось головна задумка програми.






365 крилатих фраз - кожен день новий! 365 крилатих фраз - кожен день новий!




Цікаво, що у кожного афоризму своя картинка - портрет автора цих рядків. "Великі складові щастя: мати чим зайнятися, що любити і на що сподіватися" (Джозеф Аддісон) - саме цей афоризм ви зможете прочитати в програмі, відкривши її 1 січня. Крім самого тексту ви побачите фотографію Д. Аддісона, що дозволяє більш глибоко розвиватися у культурному напрямку.





Оформлення "365 крилатих фраз" заслуговує усіляких похвал. Дизайнери зі студії попрацювали на славу - дивитися на екран не тільки приємно, але, що головне, текст відмінно читається, що буває досить рідко. На дерев'яному столі лежать состаринные листки паперу - саме це змушує читача занурюватися в часи автора цитати.





Як зрозуміло з назви, база програми складається з 365 різних афоризмів - по 1-му в день. Якщо ви пропустили, то не біда - ви можете переглянути висловлювання за будь-який день року. Буває просто цікаво, що програма запропонує прочитати на той чи інший день. До речі, ця функція не доступна в безкоштовній версії додатка - подивитися, що буде завтра у вас не вийде, але завжди можна повернутися назад.






365 крилатих фраз - кожен день новий! 365 крилатих фраз - кожен день новий!




Популярні нині соціальні мережі залишили свій слід і в додатку 365 крилатих фраз - ви можете поширити притчу своїм "фрэндам" у Facebook або передплатникам в Twitter. Зробити це можна в одне торкання по кнопках, розташованих у лівому куті.





Ще однією перевагою програми є можливість змінити мову афоризму в один тап. Особливо це стане в нагоді людям, викладачів іноземна (а саме, англійська) мова. Завжди цікаво слухати людину, яка може привести цитату великих людей, підходить під тему розмови.





Додаток "

365 крилатих фраз. Повна версія" коштує 1 долар і доступний в App Store. Якщо ви хочете щоденно отримувати афоризми та цитати, то дана програма створена для вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар