понеділок, 30 червня 2014 р.

Програми зі знижкою на 28 лютого

Практикується розробниками додатків політика тимчасових знижок дозволяє нам часом завантажувати найкращі і нерідко дорогі програми за цілком прийнятною ціною. У даній рубриці ми будемо інформувати вас про програми, обмежений час доступних в App Store зі знижкою.
Програми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютого Рейтинг: 2873

Minigore 2: Zombies

Програми зі знижкою на 28 лютого
66 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 28 лютого

Minigore 2: Zombies - сіквел гарячкової аркади з тоннами ворогів, крові і нескінченної тривалістю: ви можете бігати по карті з кута в кут, але кінець все одно рано чи пізно наздожене. Від смерті нікуди не дітися. Гра виконана в дусі популярного оригіналу - це динамічна, захоплююча гра про нескінченну стрілянину і відірвані голови. Друга частина рясно розбавила діючий концепт, усунувши всі недоліки; класичний випадок вдалого сиквела, коли «швидше, вище, сильніше».

Підтримувані пристрої: iPhone5c, iPad 2, iPhone5s, iPhone 4S, iPod Touch 4G, iPhone 5
Розмір: 56.1 MB
Мова: EN
Видавець: Sheep Mountain

Програми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютого

Karls Castle

Програми зі знижкою на 28 лютого
99 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 28 лютого

Karls Castle - інтерактивна казка для дітей. З допомогою зума, проведення пальцями по екрану і натискань на нього ти зануришся в новий світ, повний маленьких відкриттів. Ти зустрінеш безліч веселих персонажів, тварин і відомих казкових героїв. Ти побачиш, як Прекрасний Принц цілує Сплячу Красуню, як Жаб'ячий король рятує золотий кулон Принцеси з колодязя, або допоможеш щуроловові зловити втікачів щурів. Поринь у фантастичний світ, який буде вабити тебе знову і знову. У замку Karls Castle ти знайдеш лицарів, принцес та інших відомих казкових персонажів. Інтерактивний світ для всіх віків.

Підтримувані пристрої: iPad Mini, iPad 2, iPhone5c, iPhone5s, iPhone 5, iPhone 3GS
Розмір: 71.5 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Wolkenlenker UG (haftungsbeschraenkt)

Програми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютого Рейтинг: 26

Karls Castle HD

Програми зі знижкою на 28 лютого
99 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 28 лютого

Karls Castle HD - інтерактивна казка для дітей. З допомогою зума, проведення пальцями по екрану і натискань на нього ти зануришся в новий світ, повний маленьких відкриттів. Ти зустрінеш безліч веселих персонажів, тварин і відомих казкових героїв. Ти побачиш, як Прекрасний Принц цілує Сплячу Красуню, як Жаб'ячий король рятує золотий кулон Принцеси з колодязя, або допоможеш щуроловові зловити втікачів щурів. Поринь у фантастичний світ, який буде вабити тебе знову і знову. У замку Karls Castle ти знайдеш лицарів, принцес та інших відомих казкових персонажів. Інтерактивний світ для всіх віків.

Підтримувані пристрої: iPad 2, iPad Mini, iPad Mini 4G
Розмір: 111.6 MB
Мова: RU, EN, FR, DE, IT, ES
Видавець: Wolkenlenker UG (haftungsbeschraenkt)

Програми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютогоПрограми зі знижкою на 28 лютого Рейтинг: 524

File Pro

Програми зі знижкою на 28 лютого
129 руб. 33 руб.
Програми зі знижкою на 28 лютого

File Pro - файловий менеджер для вашого iPad або iPhone, багатий різними функціями. За допомогою цього універсального інструменту можна керувати вмістом вашого смартфона без зайвих зусиль. Зручний користувальницький інтерфейс, а так само можливість роботи з хмарними сховищами даних перетворюють додаток File Pro в потужний інструмент, який підійде для більшості користувачів.

Підтримувані пристрої: iPad Mini, iPad Mini 4G, iPhone5c, iPhone 4, iPad 2, iPhone5s, iPhone 4S, iP
Розмір: 8.1 MB
Мова: RU, EN, FR, IT, ES
Видавець: Perception System

Огляди інших додатків зі знижкою доступні в рубриці іРаспродажи. У цій рубриці представлені програми, які знижені в ціні (не безкоштовні) на обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії знижкового періоду вони знову продаються за колишньою ціною.

Немає коментарів:

Дописати коментар