понеділок, 30 червня 2014 р.

CEO - журнал про лідерів передових компаній у вашому iPad

CEO - журнал про лідерів передових компаній у вашому iPad

Сьогодні ми представляємо вашій увазі продукт від першої компанії в Росії по виробництву мультимедійних журналів для iPad - Image Group - журнал CEO (Chief Executive Officer).


Це видання, кожен номер якого написаний в став популярний на Заході, а потім прийшов до нас жанрі Story сподобається всім, хто цікавиться «акулами бізнесу». У цьому журналі ви знайдете все про особисті якості, знання і професійний досвід керівників провідних сучасних компаній, лідерів у своїх сегментах ринку.


Історії злетів і падінь, успішних підприємницьких кар'єр, нерозривно пов'язаних з такими гігантами як Mercedes Benz, Facebook, Apple, Microsoft і Lockheed Martin, філософія і бізнес-стратегія їх лідерів, що зробила їх самими успішними людьми нашого часу представлені в цьому виданні у вигляді статей, інтерв'ю та репортажів, оповідань сучасників і друзів, деколи курйозних.


При цьому, фокусуючись на конкретних особистостях, журнал розповідає про передовий досвід управління компаніями та інновації в менеджменті.



CEO - журнал про лідерів передових компаній у вашому iPad





При першому запуску безкоштовно доступний для скачування перший номер журналу за грудень 2010 року. Взагалі, старі випуски можна завантажити за ціною $2.99 за номер.


Якщо ж ви хочете завжди бути в курсі передових новин, то слід оформити підписку на щомісячне видання.



CEO - журнал про лідерів передових компаній у вашому iPadCEO - журнал про лідерів передових компаній у вашому iPad





Стандартна підписка оформляється на півроку за $23.99 (4 стандартних номери і 1 здвоєний).


Після оформлення підписки кошти будуть автоматично списуватися з вашого iTunes Account після закінчення чергового терміну. Анулювати підписку можна в Account Settings не менш ніж за 24 години до закінчення поточного періоду передплати. Передплату на поточний період скасувати неможливо. При цьому, набутий раніше номер ви завжди зможете повторно завантажити безкоштовно.






CEO - журнал про лідерів передових компаній у вашому iPad





Викачані номера ви зможете знайти в стандартному додатку "Кіоск". Навігація всередині видання дуже зручно, журнал дійсно цікаво і приємно читати. У додатку присутні елементи візуалізації - такі як слайдшоу, відео, прокручивающийся всередині статті текст, 3D-графіка, є підтримка зміни орієнтації екрану.



CEO - журнал про лідерів передових компаній у вашому iPad





Примітно, що особою здвоєного видання за січень-лютий 2012 став новий генеральний директор Apple Тім Кук, який змінив на цьому посту, який пішов у відставку за станом здоров'я і пізніше помер у жовтні 2011 року Стіва Джобса.



CEO - журнал про лідерів передових компаній у вашому iPad



Додаток для iPad СЕОдоступний в App Store безкоштовно, здатне зацікавити майбутніх підприємців і всіх, кому хотілося б дізнатися більше про сучасному бізнесі і його найбільш успішних представників.













Немає коментарів:

Дописати коментар