неділю, 29 червня 2014 р.

Концепт iMac c тачскріном, Siri і iOS 5

Концепт iMac c тачскріном, Siri і iOS 5

Під час оголошення квартального звіту Тім Кук зробив досить різкий випад у бік Microsoft Windows 8, зокрема, заявивши, що розробники, звичайно ж, можуть об'єднати тостер і холодильник, але навряд чи це сподобається користувачам.



Втім, подібні заяви СЕО купертіновской компанії не заважають ентузіастам створювати вражаючі концепти нового покоління iMac c універсальної операційною системою, яка, на думку аналітиків, повинна бути анонсований в самий найближчий час.








Новий концепт iMac від Джоакіма Улсета дозволяє по новому поглянути на можливу інтеграцію деяких функцій в iOS моноблок Apple, за рахунок якого користувачі мобільних купертиновских гаджетів зможуть з легкістю освоїтися з настільними «побратимами». Цілком ймовірно, що одного разу ми з вами побачимо злиття iOS з OS X.





Примітно, що на думку Улсета, новий iMac може працювати як на OSX 10.8 Mountain Lion так і на iOS 5.





Джоаким вирішив реалізувати в даному концепті сенсорний дисплей, аналогічний тому, що використовується в iPad, що дозволяє керувати системою на інтуїтивному рівні. Крім цього, в цьому концепті показана реалізація голосового помічника Siri, який в даний момент присутній виключно на iPhone 4S.



Характеристики даного концепту наступні:




  • Дисплей з Retina-дозволом 4096х2304 пікселів;


  • Голосовий помічник Siri, інтегрований в нову версію OS X;


  • Процесори з архітектурою Ivy Bridge;


  • Два роз'єми Thunderbolt.

Немає коментарів:

Дописати коментар