неділю, 29 червня 2014 р.

"Колискові для iPhone і iPad" для вашого малюка

Колискові пісні знайомі нам з самого раннього дитинства. Їх співали нашим бабусям і дідусям їх батьки, нам - наші батьки, a ми - нашим дітям. І репертуар за ці покоління сильно не зміниться.


Ось уже протягом кількох століть колискова відіграє важливу роль у вихованні малюка, виступає в ролі засобу для розвитку дитини та спілкування з нею. Крім того, колискова має свої характерні, пізнавані риси як цілий музичний жанр і незалежне поетичне напрямок. Колискові всіх народів світу мають загальні жанрові ознаки - повільний темп і заспокійливі інтонації.


Однак, більше своєї культурної цінності колискова все-таки важлива як терапевтичний засіб для заспокоєння дитини та емоційний код, який здатний вплинути на психологічний настрій всій подальшій життя малюка. Відомий цікавий факт - діти, яким у дитинстві не співали колискові, у дорослому житті, менш успішні та врівноважені.


Додатків c колисковими піснями в App Store можна знайти чимало, але сьогодні ми поговоримо про одне з них.


Дитячі програми нерідко створюються батьками насамперед для своїх дітей і це зазвичай помітно відразу по тій любові, c якій реалізована ідея. Не стало винятком і

це додаток, створене такими ж молодими батьками з компанії BigtimeDigitalLab.




Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, зручне управління, відмінний дизайн, кольорова гамма підібрана зі смаком - саме ці кольори налаштовують дитину на заспокоєння і розслаблення в обіймах ласкавих маминих рук. Самі колискові заспівані і аранжовані професійно - все оформлено на якісно високому рівні. Всі колискові записані в єдиній стилістиці, а деякі, за словами розробників, були спеціально складені для цього проекту.


Дуже зручно те, що колискову дитині можна не тільки просто включити і слухати разом з ним, але і наспівувати самому, вибравши режим «Караоке». Слова колискової на дисплеї при цьому підсвічуються. Можна зберегти цю запис і надалі включати малюкові саме її. Досить зручно і те, що в програмі є таймер, який відключає програвання через певний час - коли малюк починає засинати, його можна залишити наодинці c гаджетом, a самому зайнятися якимись домашніми справами.




Інтерфейс дозволяє змінювати порядок слідування пісень, а також вибирати режим прослуховування кожної колискової - з голосом співачки або без (режим «караоке»), або ж з записаним маминим або татовим голосом. Плейлист додатки реджактируется, саме ж воно може працювати у фоновому режимі.


«Колискові для iPhone і iPad» - додаток безкоштовне, скачавши його, ми отримуємо в подарунок класичну «Спи моя радість, засни». Усередині ж, c допомогою In-App Purchase можна придбати і інші колискові, яких в даний час представлено в додатку кілька, але розробники планують випускати апдейти, додаючи нові пісні.


Додаток існує у версіях для iPhone і iPad та

доступний в App Store безкоштовно. Справжній подарунок батькам і дитині.






Немає коментарів:

Дописати коментар