неділю, 29 червня 2014 р.

Безкоштовні додатки на 16 листопада


Безкоштовні додатки на 16 листопадаInk Artist (iPad; 33р(0.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4; Мова: українська) - це засіб малювання на базі векторної графіки, призначене для створення красивих графічних зображень і збільшення картин без змащування деталей. Додаток Ink Artist побудовано на потужному движку векторної графіки, що дозволяє експериментувати з нетрадиційною живописом. Цей додаток робить свою роботу просто і швидко. Ви зможете насолоджуватись можливістю працювати далеко від свого робочого столу і, тим не менш, домагатися за допомогою Ink Artist того, щоб зображення виглядало як намальоване пером і тушшю.



Безкоштовні додатки на 16 листопадаБезкоштовні додатки на 16 листопадаБезкоштовні додатки на 16 листопада







Безкоштовні додатки на 16 листопадаСьогодні в бібліотеці Loudbook безкоштовна книга "Ваш успішний бізнес" (iPhone, iPad; 2.99 → Free) - якщо ви бажаєте відкрити власну справу, але поки не знаєте, з чого почати, то дана аудіокнига, як раз для Вас! Вам буде корисно дізнатися, що таке психологія успіху і цілепокладання, як правильно будувати відносини з підлеглими, які типові помилки роблять бізнесмени-початківці, а також про те, які пастки Вас підстерігають на цьому тернистому шляху. Нижче на картинках показано як качати безкоштовні аудіокниги з програми Loudbook (меню "За розділами" → Безкоштовні книги → Потрібна аудіокнига → Завантажити).



Безкоштовні додатки на 16 листопадаБезкоштовні додатки на 16 листопадаБезкоштовні додатки на 16 листопада







Безкоштовні додатки на 16 листопадаDiscovr People
(iPhone, iPad; 66р(1.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4; Мова: українська) - в Twitter зареєстровано 500 мільйонів чоловік. Як вам знайти людей, за якими потрібно стежити? Discovr Люди робить відкриття світу Twitter зручним і дозволяє знайти людей, які вам сподобаються. Це повністю інтерактивна карта всіх учасників Twitter. Можна орієнтуватися у всій екосистемі Twitter, щоб відривати нових людей і легко стежити за ними. Discovr Люди дозволяє бачити як люди пов'язані через Twitter. Полегшує пошук нових людей, схожих на тих, хто вам подобається або за ким ви стежите.



Безкоштовні додатки на 16 листопадаБезкоштовні додатки на 16 листопадаБезкоштовні додатки на 16 листопада







Безкоштовні додатки на 16 листопадаІмпресіонізм HD
(iPhone, iPad; 66р(1.99) → Безкоштовно; Рейтинг: 4.5; Мова: українська) - колекція з дев'ятисот картин від чотирнадцяти найвідоміших імпресіоністів і постімпресіоністів. Тут ви знайдете кращі роботи Альфреда Сіслея, Ван Гога, Каміля Піссарро, Мері Кассат, Клода Моне, Поля Гогена, Поля Сезанна, Едгара Дега, Ренуара та інших. Також ви можете абсолютно безкоштовно завантажити з сервера розробника HD версії будь-яких вподобаних робіт. У додатку є і розділ "Музика" з двадцятьма класичними композиціями для фонової музики.



Безкоштовні додатки на 16 листопадаБезкоштовні додатки на 16 листопадаБезкоштовні додатки на 16 листопада


Огляди інших безкоштовних програм читайте в рубриці

іБесплатно або в однойменному додатку. Нагадуємо, що у цій рубриці представлені програми, які безкоштовні обмежений час на зазначену дату. По закінченні дії безкоштовного періоду вони знову стають платними.

Немає коментарів:

Дописати коментар