суботу, 28 червня 2014 р.

ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги

ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги

Складно уявити більш ефективний, корисний і не вимагає особливого устаткування вид фізичних вправ, заняття йогою. На відміну від фітнесу, для занять якою часто потрібні спеціальні тренажери і просторе приміщення, йога невибаглива як в плані простору, так і спорядження. Саме з цієї причини багато жінок і чоловіків у всьому світі займаються йогою будинку, вибираючи її як простий і зручний спосіб стежити за фігурою, не вимагає багато часу.


Проте, лише на перший погляд в йозі немає нічого складного. Насправді, кожна асана або дихальна вправа вимагає неухильно правильного виконання. Неправильно виконана поза може не лише не принести користі, але і нашкодити. Більш того, послідовність виконуваних поз також вкрай важлива. Так чого ж не вистачає всім любителям йоги, практикуючим її в поодинці, для досягнення найкращих результатів? Правильно - гуру, до якого можна звернутися в будь-який час дня і ночі за порадою, підтримкою і керівництвом.


І такий гуру є! Представляємо вашій увазі

ЙОГУ - додаток, спеціально набуте для того, щоб стати незамінним супутником кожного фана йоги.



ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги


На даний момент ЙОГА є одним з найбільш успішних продуктів категорії Healthcare and Fitness. Всього пару днів тому вийшла локалізація програм на російську, так що російськомовна аудиторія може нарешті повною мірою насолодитися унікальними функціями, які пропонує користувачеві ЙОГА.



ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги


По-перше, як випливає з назви, у програмі зібрана вся інформація, яка тільки може знадобитися як новачкам, так і досвідченим йогам. ЙОГА може по праву похвалитися великою базою асан - вона налічує понад 300 різних поз. У додатку можна знайти найпопулярніші і екзотичні асани. І не просто знайти, а прочитати докладний опис, розглянути картинки, переглянути детальну відео-інструкцію з виконання пози, зняту з участю справжніх майстрів йоги. Наочні 3D зображення м'язів, задіяних у кожній позі, будуть корисні тим, хто хоче за допомогою йоги краще пізнати себе і своє тіло. Крім асан Хатха-йоги в базі присутні також більше 40 дихальних вправ Пранаями. Весь контент HD якості можна скачати цілком при першому ж запуску програми, щоб надалі не мати потребу в доступі в Інтернет.



ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги


Приступати до тренувань можна кількома способами:



ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги


Вибрати вже готову програму з більш ніж 40 Готових рецептів і займатися нею. Для зручності програми відсортовані по цілям (розтяжка, антистрес, баланс тощо) і рівнями фізичної підготовки, необхідним для їх виконання. Якщо ви мало тямите в йозі і хочете скоріше приступити до занять - цей варіант для вас.



ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги


В розділі " Особистий тренер йоги можна довірити додатком обрати програму відповідно до вказаної вами мети, рівня підготовки та тривалості заняття. Також дуже зручний і швидкий спосіб почати тренування.



ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги


Швидкий режим призначений спеціально для досвідчених йогів. Тут можна детально скласти власну програму з допомогою асан з бази програми. Цей спосіб хороший для практично миттєвого створення і редагування програм будь-якого рівня складності. Вибираєте потрібні пози, даєте своїй програмі ім'я - і вперед!



ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги


Особливої уваги заслуговує Режим тренування. Легке перемикання між позами, таймер знаходження в кожній позі, можливість проглядати відео-інструкцію перед виконанням асани - все це робить використання програми максимально комфортним.



ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги


Історія тренувань по днях отображется в барвистому календарі. Там же можна почерпнути натхнення і мудрості у висловах великих філософів і йогів.



ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги


Якщо ви відчуваєте які-небудь труднощі з організацією своєї програми тренувань або потребуєте консультації професіонала - є безкоштовна служба підтримки прямо усередині додатку. Тут можна задати хвилюючі вас питання та отримати докладну відповідь протягом 1-2 діб.



ЙОГА: 300 асан і вправ & уроки йоги


Для найвимогливіших користувачів розробники підготували Преміум-контент, який доступний за додатковою платною підпискою. За запитом досвідчені інструктори складуть для вас особисту програму тренувань, яка повністю відповідає вашим цілям і параметрами. Також у підписку входять додаткові комплекси програм, можливість додавання власних асан, 20 мелодій, які ідеально підходять для занять йогою і медитації, і можливість відправляти власні пози і програми друзям.

Немає коментарів:

Дописати коментар