неділю, 29 червня 2014 р.

1 вересня. Час громити школу!

1 вересня. Час громити школу!

Шкільний рік ще не почався, а тобі вже набридло вчитися? Щасливі шкільні роки вганяють тебе в тугу? Пора помститися школі за зіпсоване дитинство!




Як раз для тебе студія iTales.ru випустила

додаток "Громи Школу"! Тут ти зможеш пройтися по кабінетах фізики, хімії, математики і розгромити їх до всіх вчителям! Ненавидиш фізкультуру? Відірви ноги козла! Набридла література? Покажи Пушкіну кузькіну мать! Втомився від уроків праці? Підірви токарний верстат, а заодно долбани трудовика струмом!



1 вересня. Час громити школу!


Красива графіка і простий інтерфейс гри "Громи Школу" дозволять тобі повністю насолодитися атмосферою праведного гніву! Урок програмування, географії, біології... В твої руки потраплять 20 кабінетів! Влаштуй їм справедливе відплата! В останньому кабінеті тебе чекає підступний директор зі своєї брудної секретаркою - покажи їм, хто тут головний!



1 вересня. Час громити школу!


Сюжет гри простий - за вказаний час роздовбати пальцем всі предмети на картинці. Але все задоволення від гри, весь драйв саме в цій простоті!



1 вересня. Час громити школу!


Додаток "Громи Школу" доступна в двох варіантах:


- безкоштовна Lite версія з 10 кабінетами


- повна версія з усіма 20 кабінетами (і без рекламних банерів)



1 вересня. Час громити школу!


Так що бери в руки свій вірний iPhone або iPad і відзнач початок навчального року як слід - разгроми свою улюблену школу!



Безкоштовна версія гри доступна в App Store для iPhone u iPad.

Немає коментарів:

Дописати коментар