неділю, 29 червня 2014 р.

Підліток заарештований в Нью-Джерсі за крадіжку в Apple Store

Підліток заарештований в Нью-Джерсі за крадіжку в Apple Store

Підліток з Нью-Джерсі був заарештований у минулі вихідні за звинуваченням у спробі здійснення крадіжки пари навушників з магазину Apple Store на П'ятому авеню в Манхеттені. Ерік Шайн - так звуть підлітка, говорить, що він сканував штрих-код за допомогою свого iPhone, а потім здійснив покупку за допомогою програми EasyPay, але не зміг покинути магазин зі своєю покупкою. На виході тінейджер був зупинений співробітниками служби безпеки магазину за підозрою у скоєнні крадіжки, потім співробітники викликали поліцію.


«Я витягнув свій iPhone і тут побачив, що на екрані горить кнопка «Сплатити зараз» замість «Оплачено». Я сказав співробітникам, що не збирався красти навушники, я знаходився в магазині протягом години і раніше готовий оплатити навушники».



Підліток заарештований в Нью-Джерсі за крадіжку в Apple Store


Однак це пояснення не задовольнило співробітників Apple Store. Тоді Ерік дістав у якості доказу пакет для пакування покупок, який видається менеджером на виході. Справа в тому, що пакет в магазинах з системою EasyPay видається за пред'явленням докази оплати товару. Розгляд продовжилося в поліцейському департаменті.


У минулому році компанією Apple для магазинів Apple Store була введена функція EasyPay, що дозволяє відвідувачам магазину робити покупки самостійно, не взаємодію з касирами або продавцями. Це зроблено в першу чергу для розвантаження співробітників магазину, але, як виявилося, будь-яка система неідеальна.

Немає коментарів:

Дописати коментар