неділю, 29 червня 2014 р.

iGenius: розумний збірник кросвордів

iGenius: розумний збірник кросвордів

Чим можна зайняти себе в задушливій маршрутці або переповненому вагоні метро? Пропонуємо провести час з користю і повирішувати кросворди. iGenius - стильне додаток від вітчизняних розробників - як раз для цього підійде. Завантажити його з App Store можна

ссылке.


При першому запуску iGenius запропонує вам зробити вибір між сканвордами та кросвордами. Тут же можна завантажити свіжі збірники, змінити мову або покопатися в налаштуваннях, і все це під вкрадчивую музику, що розташовує до збільшення мозкової активності. Тапнув по одному з двох розділів, ви потрапите на вікно з визначенням рівня складності. Тут можна вибрати поле розмірами 13 на 13, 19 на 19 і, нарешті, 25 на 25 клітин, а вже потім приступити до процесу розгадування.



iGenius: розумний збірник кросвордівiGenius: розумний збірник кросвордів


Гра почалася. Таймер у правому верхньому куті вказує на час, витрачений на розв'язання кросворда або сканворда. Трохи лівіше розташовані іконки, які теж можуть бути корисними. Так, процес розгадування в будь-який момент можна перервати або поставити на паузу в разі виникнення невідкладних справ. Якщо виникли труднощі, не забороняється скористатися підказками, тобто, вашим роботом-помічником, який допоможе знайти помилки. Розробники програми надають 100 підказок безкоштовно, однак за кожну наступну сотню доведеться доплачувати за 33 рублі.



iGenius: розумний збірник кросвордівiGenius: розумний збірник кросвордів


Є ще один важливий момент. При розгадуванні сканвордів завдання, у відповідності зі стилістикою, написані прямо в квадратиках на полі. Стрілка розташована поруч вказує на клітини, в які необхідно записати слово. У випадку з кросвордами поле, як і належить, залишиться порожнім. Дізнатися завдання можна потягнувши за випадає вкладку праворуч. На мій погляд, такий дизайнерський хід є привабливим для користувачів. І в тому, і в іншому режимах прочитати завдання також можна, просто натиснувши на нього. Після цього воно буде відображено над клавіатурою, що спростить завдання і заощадить дорогоцінний час.



iGenius: розумний збірник кросвордівiGenius: розумний збірник кросвордів


Якщо ви втомилися від однотипного заднього фону, його слід замінити. Робиться це в налаштуваннях. На суд користувачів пропонуються три варіанти, між якими і належить зробити вибір. Мені здається, що тема під назвою «М'ятий папір» є найбільш привабливою для сприйняття. У налаштуваннях можна скинути поточний прогрес і ознайомитися з інформацією про гру.


Наразгадывавшись вдосталь, ви напевно захочете отримати нову порцію кросвордів з сканвордами для вирішення. Розробники надали таку можливість. За додаткові кошти ви зможете придбати свіжі випуски, складаються з 33 рівнів різного розміру і складності, які можна використовувати в якості їжі для розуму.


iGenius - у своєму роді унікальне додаток. Приємний той факт, що більше не доведеться перелистивыть громіздкі газети - всі кросворди знаходяться в одному місці, а помилившись, не потрібно бруднити папір: достатньо лише видалити неправильне слово або букву, і все знову стане на свої місця. Підказки теж є величезним плюсом, адже найчастіше довгі роздуми здатні довести до нестями. У новій версії iGenius розробники додали підтримку iCloud, тому синхронізувати прогрес стало ще простіше. Завантажити додаток з App Store можна

ссылке.

Немає коментарів:

Дописати коментар